Godla přišel o auto, odstěhoval se z domova! Co se děje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Godla přišel o auto, odstěhoval se z domova! Co se děje?

Zdeněk Godla
Zdeněk Godla (profimedia.cz)

Ač Zdeněk Godla (45) momentálně exceluje v seriálu Ordinace v růžové zahradě a má tak konečně stálý příjem, v soukromí příliš stěstí bohužel nemá. Přišel totiž o auto a překvapivě změnil i místo svého dosavadního pobytu!

„Zdravím lidičky moje zlatý, nějaké auto, co by mě dopravovalo do Ordinace, jelikož to moje je po nehodě a skončilo na vrakovišti, tak se nemám jak dopravovat do Ordinace. Na další natáčení jezdím také na Slovensko, pokud byste někdo měl auto na víc, který ještě poslouží, byl bych vám velice vděčný," prosí fanoušky o pomoc zoufalý Zdeněk Godla na internetu. 

Kulový Blesk: Naprosto zbytečný film s Godlou? Brutální komedie Invalida rozděluje

Video se připravuje ...

Aktuálně se Zdeněk navíc rozhodl odstěhovat z ústeckého kraje, kde doposud žil se svou rodinou. „Z Chomutova jsem odešel a bydlím teď kousek od Jičína, kde jsem natáčel film s Petrem Václavem Nikdy nejsme samy, pokud někdo má auto, který mu zbytečně stojí, byl bych moc rád,“ překvapuje oblíbený ne-herec, na kterého bylo dosud vypsáno celkem 19 exekucí v hodnotě přesahující milion a půl korun. 

Zdeněk Godla: Dočkáme se ho i na divadelních prknech?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.