Drsný verdikt soudu nad Godlou: Exekutoři v akci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drsný verdikt soudu nad Godlou: Exekutoři v akci?

Godla je úspěšný herec, přesto se topí v dluzích. Tvrdí, že je to vina insolvenčního správce.
Godla je úspěšný herec, přesto se topí v dluzích. Tvrdí, že je to vina insolvenčního správce. (archiv Blesku)

Někdy se vyplatí dělat mrtvého brouka, pokud ovšem člověk dluží peníze, jen tak se před povinnostmi neschová. Své o tom ví i herec Zdeněk Godla (48), jenž si tak dlouho hrál na schovávanou, až si na něj soud došlápl.

Ani v rámci insolvence nebyl schopen řádně posílat splátky, a tak soud řekl dost! Pro jeho nespolehlivost a nulovou komunikaci mu insolvence byla zrušena, což otevřelo bránu exekutorům. V tento moment však Zdeněk Godla zbystřil a proti rozhodnutí justice se odvolal. Jak se ovšem říká, pozdě bycha honiti. Podle informací serveru eXtra.cz se případem zabývá Vrchní soud v Praze, který došel k ráznému řešení. Ačkoli by mohlo být mnohem hůře, z rozhodnutí soudu přejde Godla akorát tak z bláta do louže.

Kulový Blesk: Naprosto zbytečný film s Godlou? Brutální komedie Invalida rozděluje

Video se připravuje ...
„Soud vyzývá dlužníky, aby ve lhůtě 10 dnů od doručení tohoto usnesení předložili veškeré listiny (např. novou pracovní smlouvu, darovací smlouvu nebo smlouvu o důchodu s úředně ověřenými podpisy apod.), z nichž bude patrné, že budou schopni jednorázově doplatit schodek v plnění oddlužení za rok 2021 ve výši 420 700 Kč a nové dluhy po splatnosti v min. výši 172 957 Kč (dluh na povinných odvodech, dlužné nájemné a dluh na svoz odpadu), nebo že jsou schopni navýšit své příjmy tak, aby výše jejich měsíčních splátek na oddlužení činila nejméně 38 200 Kč (dosud dlužníci zaplatili na pohledávky nezajištěných věřitelů toliko 394 899,33 Kč),“ cituje výše zmíněný web rozhodnutí předsedy senátu, proti němuž se nelze odvolat.

Zdeněk Godla: Dočkáme se ho i na divadelních prknech?

Video se připravuje ...

Ať už by soud nad veškerými dosavadními přešlapy přimhouřil oči, placení se herec se svou manželkou, s níž kromě vlastní insolvence sdílel ještě jednu, nevyhne. Nyní je na hrdinovi seriálu MOST!, jak si s tímto verdiktem poradí vzhledem ke skutečnosti, že až doposud nebyl schopen vymanit se z dluhové spirály. Pracovních nabídek navíc ubylo, což jeho peněžence rovněž nenahrává. Visí ovšem nad ním bič v podobě exekutorů, s kterými se není radno setkat, a proto snad začne konečně sekat dobrotu... 



Přečtěte si
stoura
31. 8. 2023 • 06:21

stoura
31. 8. 2023 • 06:20

Asi zvládnul úspěšně obě školy

stoura
31. 8. 2023 • 06:17

Nejhorší je ale to, źe o něm píšou źe je to úspěšný herec

nika70
22. 8. 2023 • 21:56

Tady je vidět, že cig.n i s příjmem pořád není finančně gramotný. Normální člověk se chce dluhů co nejdřív zbavit. Oni nechápou, že když něco vytěsní, že se to sama nevyřeší. Oni mají mentalitu jen na to, jak koho okrást a na jaké dávky mají nárok.

fany22
22. 8. 2023 • 14:27

Godla není žádný herec. Jen trapný amatér v herectví i v životě, bez jakékoli zodpovědnosti. Vzorový příklad, jak určité skupině lidí můžete pořád pomáhat, cpát jim peníze a dávat jim další šance, a všechno je to stejně marné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.