Ivan Vodochodský: 8 let života v exekucích! Zůstal mu jen snubák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Ivan Vodochodský: 8 let života v exekucích! Zůstal mu jen snubák

Ivan Vodochodský
Ivan Vodochodský (Foto pro Aha! – FTV Prima, herminapress.cz)

Jen tak něco ho neporazí. Věčně usměvavý kuchař a herec Ivan Vodochodský (59) si prošel v životě doslova peklem. Až teď barvitě popsal, jak ho kvůli dluhům pronásledovali exekutoři...

Sympatický workoholik, který je coby kreativní producent podepsaný pod řadou seriálů na Primě, si prošel exekučním očistcem. Než se jako moderátor objevil v Prima jízdě, zkoušel dost nešikovně podnikat. „Byl jsem lecčím. Uklízečem, majitelem nafukovacího skákadla, dovozcem textilu, prodejcem kancelářského nábytku, koberců, dovozcem zábavné pyrotechniky, ohňostrojařem, promotérem, dovozcem plexiskla a všude jsem úspěšně zkrachoval,“ přiznal po letech Ivan, který momentálně vydělává slušné peníze.

Vojtěch Vodochodský: Táta je na mě pyšný, stejně jako já na něj

Video se připravuje ...

V devadesátých letech ale přišel o všechno. Od roku 1996 do 2004 byl samá exekuce. „Každý měsíc u nás v osm ráno zaklepala exekutorka a dva policajti. Odevzdal jsem, co jsem měl, nechal jsem si jen snubní prstýnek,“ popsal moderátor, jak to u něj doma chodilo. „Co oblepili, to jsem si za měsíc koupil zpátky. Takhle to šlo osm let, než jsem zaplatil za kamarády, kteří mě tehdy vypekli,“ prozradil korpulentní kuchař a moderátor v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, která pravidelně běží na Primě v úterý od 21:35 hod.

Peníze od fanouška

Z finančních trablů se postupně vysekal i díky honorářům z televize. Byl na tom ale tak špatně, že mu někteří fanoušci dávali i peníze. „V roce 1997 jsem začal dělat na Primě. Byl jsem třeba na autogramiádě, přišel člověk, chtěl jsem mu dát podpis a on mi věnoval tisícovku,“ smál se hořce .

Seriálový „Sepéši“ na Českých lvech: Ukázal novou přítelkyni!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
23. 6. 2023 • 07:22

Už podle toho, čím se zabýval, se ani nedivím, že zkrachoval. Ano, nyní vydělává na Primě velké peníze. Vůbec se nedívám na ty seriály. Jeden dva díly a stačilo.

Ema
22. 6. 2023 • 17:40

Proč bychom ho měli litovat?? Já žiju normálně, pracuji, žádné velikášství a v životě jsem neměla exekuci. Každý si je sám strůjce svého osudu. Nemám ho ráda a teď víc.

pl54
22. 6. 2023 • 05:52

Chudák, který nejen byl kamarády pošpiněn, ale po jejich zádech vyšplhal do programů na Primě. To je jediná stanice kde může fungovat, neboť jejich stupidní pořady jako je prostřeno, a další rádoby soutěže. Polreich ho prokoukl a poslal ho do patřičných míst. Kdo mu nebyl po vůli toho potopil za pomoci svých kamarádů. Jr zajímavé, že celých 8 let jezdil v nové zahraniční technice. Asi mu docházejí peníze nebo pořady netáhnou a tak opět takové plátky jako Blesk, Aha a jim podobné pomohou nahoru.....-)

ELLA Průšová
21. 6. 2023 • 16:33

Nemám ho ráda, hrál si na veledůležitého, on snad zpeněžil i to své sádlo! On by si rozuměl s Pohlreichem, to je stejnej žvanil!

lekno
21. 6. 2023 • 10:23

Jeden ze skutečných životů lidí, kteří neměli od narození vyhlazenou cestu. Bez protekce, bez zázemí, bez pozlátka.. Sympatické, jako p. Ivan V. žertovně umí vyprávět o své minulosti. Nemá v sobě vnitřní pýchu. Dělal, co se dalo a nestyděl se za to. Proč také ? Jeho zaměstnání byla slušná, normálně potřebná činnost. Žádný sex-gigolo a podobné rychlovýdělky chlapů, kterým se nechce pracovat v běžné práci, nebo se stydí dělat např. takového popeláře. Přitom popelář je jedno z nejužitečnějších a potřebných zaměstnání ve světě.. Smutné, když se nechá vydržovat nějaký chlap nadrženou mazanou ženskou - jako otrok bez mužské dústojnosti. Bába z něj vysaje životní mízu a pak ho odkopne jako roztrhaný hadr. Tak to obvykle chodí..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.