Po stěhování řeší Bohuš Matuš další ránu: EXEKUCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Po stěhování řeší Bohuš Matuš další ránu: EXEKUCE!

Bohuš Matuš v pořadu Kápni Božskou
Bohuš Matuš v pořadu Kápni Božskou (Archiv Blesku)

S takovým kočovným životem po narození dcery Natálky zpěvák Bohuš Matuš (49) rozhodně nepočítal. Ani napotřetí se mu s rodinou nepodařilo usadit se, a opět tak došlo ke stěhování. To ovšem není vše, co zpěváka v poslední době tíží.

Přestěhovali se, uzpůsobili si byt k obrazu svému, poté přišel problém spojený buď se sousedy, nebo se samotnou majitelkou a ve výsledku museli vždy o dům dál. Ačkoli si muzikálový zpěvák po pracovní stránce nestěžuje, stále shání pouze byty k pronájmu. Ani ten současný není výjimkou. Nový byt dokonce zpěvákovi zprostředkoval jeho fanoušek. Mimo to informoval server Super.cz o tom, že Matuš přišel o auto, které mu bylo věnováno jako svatební dar. Vyšlo totiž najevo, že je kradené.

Kápni božskou s Bohušem Matušem: Pravda o soužití s Barborou Škrlovou!

Video se připravuje ...
Třetí ránou byla pro Bohuše Matuše skutečnost, že si jeho jméno dávají lidé opět do souvislosti s exekucemi, s nimiž měl zpěvák v minulosti bohužel zkušenost. Nakonec Matuš přiznal, že důvodem finančních potíží byly nezaplacené pokuty od dopravního podniku, účty za telefon a nezaplacený tříměsíční nájem bytu.

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...

Jednou provždy se Matuš rozhodl veškeré spekulace rozseknout příspěvkem na sociálních sítích, kde dokazuje, že u svého jména v registru exekucí nemá v současné době žádný záznam. „Neustále mě někdo obviňuje, že mám spoustu exekucí a podobné nesmysly. Tak zde je pravda,“ očistil své jméno Bohuš Matuš.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.