Matuš o vztahu s o 30 let mladší ženou: Měl jsem mladých více | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matuš o vztahu s o 30 let mladší ženou: Měl jsem mladých více

Lucie je pro Bohuše osudová
Lucie je pro Bohuše osudová (archiv Blesk)

Dnes už nikdo nezpochybňuje, že ani třicetiletý věkový rozdíl mezi Bohušem Matušem (49) a jeho manželkou Lucií (19), by měl vést ke zkáze. Pár spolu jednotně překonává všechny strasti osudu, vychovává dcerku Natálku a plánuje dalšího potomka. Bohušovi Matušovi ale i po letech vadí, jak si jej společnost zařadila mezi muže, kteří záměrně navazují poměr s dívkami, které jsou ještě chráněny zákonem. V talk show Superchat proto věci uvedl na pravou míru...

„Psalo se, že jsem ji poznal v jejích 14 letech, což automaticky znamenalo, že s ní jsem od jejích čtrnácti let. Poznal jsem ji jako fanynku, která chodí na muzikály. Kolik jí je, jsem nevěděl, myslel jsem si, že je starší. Mně bylo 45 let, pořád jsem si myslel, že mi je dvacet, přišlo mi to normální. Chápu, že někomu to nepřišlo normální,“ svěřil se Matuš moderátorce Gabriele Wolfové. Jiskra mezi Lucinkou a Bohušem ale přeskočila později. 

Bohuš Matuš a jeho zázračná dcerka (1,5): Vyzpívá to, co táta!

Video se připravuje ...

I když byla tehdy Lucie pořád ještě mladičká, její životní filozofie působila vyzrále. „Lucie je jiná povaha než některé vrstevnice, a že je znám. Měl jsem mladých více,“ popsal také Matuš pro Super.cz.

Dnes platí mezi stabilní páry české mediální scény, kterých se neshody rozhodně netýkají. Naopak. Bohuš chválou na adresu své ženy vůbec nešetří. „Lucka je první žena, se kterou mám dítě a kterou opravdu miluju. Líbilo se mi na ní, že se jí hodně líbím. To mě přesvědčilo, že je ta pravá. Takovou péči a lásku jsem nikdy předtím nezažil,“ vysekl Lucii poklonu. 

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Yvetta Zlínská
5. 3. 2023 • 09:55

Je divný. Dospělé a jemu rovné ženy ho nepřitahují. Ty by nemohl tak ovládat a ony by ho pěkně srovnaly do latě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.