DRAMA U MATUŠOVÝCH: Bohuš selhal, Lucinka se zhroutila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

DRAMA U MATUŠOVÝCH: Bohuš selhal, Lucinka se zhroutila

Bohuš Matuš čelí útokům
Bohuš Matuš čelí útokům (Martin Hykl, archiv)

Strasti se shánením bydlení provází Lucii Matušovou (19) a Bohuše Matuše (49) už několik let. Tlak na ně ale nevyvíjí jen neustálé hledání bytu, kde by mohli v klidu vychovávat svou dceru, ale i okolí. 

Na sociálních sítích je každý král. Zvlášť, když může svoje jízlivé poznámky schovat za anonymitu. Bohuš Matuš i jeho mladičká manželka Lucie by měli být na podobné útoky zvyklí, však si také největší sprchu hejtů užili na začátku svého vztahu, kterému nikdo nevěřil, když se k tomu ale přidá i osobní stres, je toho dost i na imunní jedince. 

Bohuš Matuš na svatbě Karlose Vémoly: Dám Gotta a pak uteču!

Video se připravuje ...

„Je to pro nás šok. Máme tři měsíce, než se budeme muset odstěhovat. Problém je v tom, že jsme pořídili nový nábytek, postele, a to se stěhováním poškodí. Zatím nic nového, kam bychom se přestěhovali, nemáme,“ podělil se zpěvák pro Život v Česku se svými starostmi. Byt, který se zdál být ideální, musejí do tří měsíců opustit, protože se majitelka náhle rozhodla, že jej prodá. Jeho žena Lucie po vyslechnutí verdiktu majitelky dokonce omdlela a následně se zhroutila. K tomu přispěl nejen stres, ale i kritika okolí. 

Komentáři, které útočí na selhání Bohuše jakožto muže, který se nedokáže postarat o svou rodinu ani na sklonku padesátky, se to na sociálních sítích jen hemží. „Co se opírá do majitelky? Určitě má smlouvu a tři měsíce je standardní výpovědní doba, má se podle toho chovat a buď si koupit svoje, nebo s tím počítat. Já mít jeho možnosti, našetřím na barák do pár let,“ nešetřila Matušovi jistá sledující. „Jedno je jasné, paní Lucinka, není zlatokopka, jelikož Bohuš má holou řiť,“ rýpla si další. 

Matuš sice na obranu vzkázal, že má ve vlastnictví malý byt a ten využívá jako nahrávací studio, těžko ale říct, zda to tsunami útoků zastaví. 

Novomanželé Matuš a jeho Lucinka: Tajný plán na svatební noc!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
baron518
7. 3. 2023 • 09:02

Ano. Řemeslo už nemá zlaté, ale diamantové dno. Jenže to by pak nezbyl čas na pařby a vymetání večírků. Je to práce 7 dní v týdnu. deset a více hodin denně Zato na dovču si můžete zaletět kam chcete a auto si koupit, jaké chcete. Kominík.

Dianthos
6. 3. 2023 • 08:01

Asi to má Bohušovi něco napovědět. Je tak těžké získat hypotéku a pořídit rodině vlastní bydlení?

Miroslav Miki
5. 3. 2023 • 09:22

Kdyby dělal kominíka,tak už má svůj barák.

babetta3
3. 3. 2023 • 20:27

Bohous i Matous se stehuji minimalne kazdy druhy rok(nekdy i casteji) uz asi 10let. Nikdy neni duvod na jejich strane, vzdy za to mohou zli sousede,tentokrat majitelka,ze si dovolila svuj byt prodat…

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.