Nečekané rozhodnutí Lucinky od Matuše! Po stěhování... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nečekané rozhodnutí Lucinky od Matuše! Po stěhování...

Bohuš Matuš bude dost možná vystupovat s manželkou
Bohuš Matuš bude dost možná vystupovat s manželkou (archiv Blesku)

Dlouho se mluvilo o tom, že Bohuš Matuš (49) touží po druhém dítěti, po narození dcery Natálky (2), se tak očekávalo, že s Lucinkou (19) co nevidět oznámí radostnou novinku, zvlášť po stěhování do většího bytu. Ale ono ne! Dráha Lucie se ubírá úplně jiným směrem, než je mateřství. 

Zpěvák, který je známý svým mimořádným hlasem, totiž oznámil, že Lucie se stane patrně i jeho sólistkou, která jej bude doprovázet na koncertech. Společná vystoupení dokonce už i trénují. „Musím uznat, že Lucinka se snaží poctivě trénovat zpěv, já jí ve studiu, které jsem pořídil, připravuji písničky. Sice je zatím trochu stydlivá, ale do budoucna se to určitě změní,“ potvrdil sám Bohuš pro Život v Česku. 

Bohuš Matuš a jeho zázračná dcerka (1,5): Vyzpívá to, co táta!

Video se připravuje ...

Málo se ví, že Luciiným velkým přáním je vystupovat v muzikálech. „Člověk si musí plnit sny a pokud jde o zpívání mé manželky, tak jí velmi rád pomohu ve všem, co ji bude bavit a bude si chtít vyzkoušet. V případě zpívání to platí dvojnásobně,“ dodal Matuš pyšně. 

Než se ale Lucie stane muzikálovou hvězdou, může vystupovat spolu s manželem na jeho akcích. „Jsou to nějaké naše vize, ale především je to zatím spíše naše zábava. Ale nikdy neříkej nikdy, nakonec to může dopadnout i tak, že na Lucku a její vystoupení bude chodit víc lidí než na má,“ příblížil Matuš plány. 

Bohuš Matuš na svatbě Karlose Vémoly: Dám Gotta a pak uteču!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.