Bohuš Matuš a Lucie dva roky po svatbě: Velká zkouška vztahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bohuš Matuš a Lucie dva roky po svatbě: Velká zkouška vztahu

Svatba Bohuše Matuše a Lucie Palkaninové
Svatba Bohuše Matuše a Lucie Palkaninové (CNC_Marek Pátek, David Kundrát)

S každým dalším rokem života, jakoby Lucie Matušová (19) získávala grády. Nutno uznat, že jí to v poslední době opravdu sluší, špatná zpráva pro Bohuše (49) však je, že si toho nevšímá jen on sám...

Mladičká maminka malé Natálky (2) si před pěti lety urvala srdce nejkrásnějšího tenoru v Čechách, tenkrát jí bylo 15, když mu vysekla poklonu po jednom z jeho představení. Stačil prý jediný pohled a narodila se láska jako trám, která byla v roce 2021 náležitě zpečetěna svatbou.

Ačkoli jim okolí zpočátku příliš šancí nedávalo a věkovou propast hodnotilo jako základní překážku do budoucna, oni sami se stále více projevují jako stabilní pár českého šoubyznysu, kterému nechybí vzájemná láska ani porozumění. 

Bohuš Matuš: Gott mi pomohl dostat se z depek a vyhoření

Video se připravuje ...

Jediné, s čím občas musí Bohuš bojovat, jsou nálety mužů, kteří by ji raději viděli vedle sebe než po boku umělce. Nedávno se Matuš pochlubil snímkem, na kterém Lucie vypadá doslova jako supermodelka a strhla se mela. „Je krásná. A jsem na ni pyšný, protože je i chytrá a je skvělá máma. Musím se ale přiznat, že radost mi nedělají příležitostní nápadníci. Sem tam Lucince někdo napíše a zve ji na rande. Neřeším to, protože si věříme, ale tak logicky mi to příjemné není,“ podělil se pro Život v Česku zpěvák. 

Lucii to poslední dobou opravdu sluší

A co potom, až se Lucie stane možná váženou hvězdou? Není totiž pochyb o tom, že půvabná kráska má i neuvěřitelný pěvecký talent, který jí manžel pomáhá rozvíjet, aby jednou mohla stát na jevišti a působit v muzikálech...

Bohuš Matuš na svatbě Karlose Vémoly: Dám Gotta a pak uteču!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.