Pro zdravý spánek: Do peřin bez obav! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Pro zdravý spánek: Do peřin bez obav!

Každému se občas stane, že nemůže usnout, během noci se budí a ráno se cítí unavený. Na spánek mají vliv nejrůznější faktory, a tak ani nemůže být každou noc úplně stejně dlouhý a vydatný. Pokud ale potíže přetrvávají, je potřeba je řešit, protože nedostatek spánku naruší metabolismus, a tím se zvyšuje riziko vzniku nadváhy, srdečních příhod, cukrovky druhého typu, a dokonce i některých druhů rakoviny. S nevyspáním jsou také často spojeny úzkosti a deprese. Co tedy udělat, aby váš spánek byl dostatečný a kvalitní? Poradí odborník na tuto problematiku Jaroslav Pajskr, který s kolegou Zdenkem Matuško založili projekt ChytrySpanek.cz.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Ludmila Říhová
27. 01. 2023 13:30

Přiznám se vám teda. Já jsem dříve spávala pouze 6 hodin a myslela jsem si, že je něco psychicky v nepořádku. Pak mně ale kamarádka u kafe řekla že mají doma na baráčku http­s://ww­w.ji­s.cz­/pre­doken­ni-rolety/ předokenní rolety a díky nim ona spí jak princezna až 9 hodin denně. A je to fakt lepší.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.