Lucie vrní blahem! Bohuš Matuš se pochlubil novinkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lucie vrní blahem! Bohuš Matuš se pochlubil novinkou

Bohuš a Lucie Matušovi se musí znovu stěhovat.
Bohuš a Lucie Matušovi se musí znovu stěhovat. (archiv Blesku)

S létem přichází více pracovních nabídek. Kromě divadla zpěvák Bohuš Matuš (49) účinkuje i pod širým nebem, a tak je nyní finanční situace v jeho rodinně natolik stabilní, že se rozhodl své ženě a dcerce udělat mimořádnou radost.

Po náročném období, během kterého se rodina Bohuše Matuše musela několikrát stěhovat, konečně zavládl klid. Jak uvedl server kafe.cz, zpěvák nakonec s manželkou Lucií a dvouletou dcerou Natálií zakotvili v domku na okraji Prahy a evidentně se jim nevede vůbec zle. Letní sezóna je nabita muzikály i vystoupeními, které se odehrávají ve venkovních prostorách, a tak si zpěvák přijde na slušné peníze. Ty se rozhodl investovat do nedílné součásti jakékoli rodiny.

Kápni božskou s Bohušem Matušem: Pravda o soužití s Barborou Škrlovou!

Video se připravuje ...

„Pořídil jsem si nové auto. Je to SUV a mám z něj opravdu velkou radost. Kamarádi mi slibovali, že se budou brzy auta zbavovat, ale pořád se k tomu neměli, tak jsem si ho nakonec koupil sám,“ pochlubil se výše zmíněnému webu Bohuš Matuš, jenž nové auto využije i v rámci pracovních výjezdů. „Teď hodně jezdím na různá vystoupení. V létě mě čeká muzikál Noc na Karlštejně, který se hraje třeba na zámku Kačina, Konopišti a dalších hezkých místech, na která se musím dopravovat. Hraní bude letos opravdu hodně,” vysvětlil Matuš.

Bohuš Matuš na svatbě Karlose Vémoly: Dám Gotta a pak uteču!

Video se připravuje ...

Pracovní vytížení i investování do nového auta ale zřejmě letos rodině neumožní odjet do vzdálených koutů světa. Skromnější dovolená jim ovšem problém nedělá. „Asi pojedeme do Nízkých Tater, tam je také krásně,“ nastínil své letní rodinné plány Bohuš Matuš.



Přečtěte si
stoura
23. 6. 2023 • 09:03

Bohušu, jeď třeba už konečně do p....e!! Na nájem nemá, kolikrát už vylítl z nájmu ale koupil si auto!! Tenhle umělec to asi bylo terno pro tu jeho Lucinku!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.