Po objevu zpráv pro Lucii puká Matuš žárlivostí! Snaží se ji uhnat, zuří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Po objevu zpráv pro Lucii puká Matuš žárlivostí! Snaží se ji uhnat, zuří

Bohuš a Lucie Matušovi
Bohuš a Lucie Matušovi (profimedia.cz)

Úderem půlnoci se zpěvák Bohuš Matuš (49) zařadí mezi padesátníky. Ku příležitosti oslav půlstoletí se rozhodl uspořádat koncert v barokním zámku Štěnovice. Chybět nebude ani jeho manžela Lucie, která letos slavila též kulatiny, konkrétně druhé.

Do starého železa zpěvák rozhodně nepatří. Důkazem jsou i snímky z instagramového profilu, který společně s manželkou Lucií spravují a kam pravidelně přispívají. Zpěvák se rád chlubí svou rodinou a nezastírá, že má velké štěstí. Mladá manželka letos oslavila dvacáté narozeniny, změnila image a fanoušci nestačí zírat.

Bohuš Matuš s Lucinkou: Doma zkoumáme virtuální realitu!

Video se připravuje ...

Toho si ostatně všiml i Bohuš, jenž by si měl dávat pozor na potenciální nápadníky. „Přiznám ale, že na Lucinku žárlím, protože je opravdu nádherná. Je to skvělá máma a krásná žena. A občas se najdou nějací »lumpové«, kteří jí píšou na sociálních sítích a snaží se ji uhnat. Ale my si věříme,“ prozradil Matuš v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz.

Nyní se ovšem nejvíce soustředí na oslavu padesátin, jež proběhne na barokním zámku. Podle informací výše zmíněného serveru nebude nouze o dobré pohoštění i zábavu. Velkého dne by se měli účastnit jak blízcí členové rodiny, tak i známé tváře z branže. Pro hosty si Matuš mimo jiné připravil i hudební vystoupení.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.