Druhé dítě Matušových: Spokojení rodiče už znají termín | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Druhé dítě Matušových: Spokojení rodiče už znají termín

Lucie by si moc přála další děti.
Lucie by si moc přála další děti. (profimedia.cz)

Není tajemstvím, že Lucie a Bohuš Matušovi by si přáli ještě jednoho potomka - ideálně prý chlapečka, který by byl nositelem jména slavného táty. Jeho případný příchod na svět ale brzdily Lucinky poporodní komplikace, kvůli kterým musela podstoupit operaci. Jenže teď Lucie promluvila o termínu...

Natálce budou co nevidět tři roky, společnost jí zatím dělá psí kamarád. To se však brzy změní. Plány Matušových totiž stále ještě počítají s rozšířením rodiny. Vše teď záleží na tom, jak se bude Lucie po poměrně komplikované kýle cítit.

Bohuš Matuš s Lucinkou: Doma zkoumáme virtuální realitu!

Video se připravuje ...

„Já bych určitě chtěla druhé dítě, řekla jsem si ale také, že ne teď hned. Chci si užít Natálku a dám ještě pauzu tomu břichu, pořád se na to necítím,“ svěřila se pro Super.cz. Břicho se jí totiž stále ještě ozývá a Lucie tak nechce nic podcenit. „Ještě mě to teď pobolívá, takže jsem si řekla, že tomu chci dát čas. Říkala jsem si dva - tři roky,“ padl konkrétní časový horizont. 

Ačkoli manžele od sebe dělí velký věkový rozdíl, Bohuš se neobává, že bude na tatínka příliš starý, Lucinka prý všechno zvládne na jedničku za oba. Zároveň mu jde především o zdraví a štěstí obou děvčat. „Zatím pejsek, chci Lucinku ještě na chvilku ušetřit a užít si jednoho dítěte,“ mluví rozumně Matuš. 

Bohuš Matuš o Krampolovi: Doufám, že se Jirka dožije vysokého věku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Radmila Zklamaná
11. 11. 2023 • 19:23

Matuš si ty članky platí jinak to nevidím..z té své už dělá monstrum ...byla hezká teď tím nosem děs.... A dál????

Eva Komárková
11. 11. 2023 • 09:52

Čím je tato dvojice výjimečná ,že se o nich stále píší takové osobní věci?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.