Noční můra každé mámy! Kubelkovou zdrtila zpráva o vážné nemoci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Noční můra každé mámy! Kubelkovou zdrtila zpráva o vážné nemoci

Iva Kubelková
Iva Kubelková (Facebook)

Když se Ivě Kubelkové (46) ozvala přes sociální sitě žena, která aktuálně prožívá veliké trápení s těžce nemocnou dcerou, skončila moderátorka v slzách. 

„Paní Ivo, jsem už stará ženská a v rodině máme ne zrovna veselou atmosféru kvůli vážnému onemocnění dcery, ale váš tanec bylo něco tak krásného, že jsem na chvíli zapomněla na trápení. I když jsem se dívala v slzách, byl to nezapomenutelný zážitek. Jste skvělá žena a matka, mám vás moc ráda,“ napsala osudem zkoušená paní Ivě Kubelkové, kterou dojemný vzkaz rozplakal.

Kubelková o úchylech na sociálních sítích: První věc, kterou řešila s dcerami

Video se připravuje ...

Moderátorka sama totiž moc dobře ví, co znamená mít strach o milované dítě. Noční můra každé maminky se zhmotnila při porodu její dcery Karolíny - lékaři na porodním sále s hrůzou zjistili, že se miminko otočilo hlavou nahoru a pak i příčně!

Iva Kubelková a Martin Prágr míří k vítězsví StarDance? Získali tři desítky

Video se připravuje ...

Okamžitě začal závod s časem a bylo přikročeno k císařskému řezu. „Jsem zastáncem co nejpřirozenějšího způsobu porodu. Ráda bych to tedy zvládla i bez epidurálu, stejně jako u Natálky. Musely jsme ale podstoupit císařský řez. Obě jsme ale byly statečné a díky vynikající péči a práci doktorky Hany Hruškové jsme obě v pořádku a zdravé,“ řekla Kubelková tehdy s úlevou Blesku.

Iva Kubelková se ztrácí před očima! Po 4 týdnech tréninků na StarDance letí kila dolů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
amba
2. 12. 2023 • 10:43

ta Kubelková je prostě ekl, narve se všude kam věkově nepatří a ani nevypadá jako "mladá ženská. Je to hnus se všema těma pijavicema...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.