Trapas Ivy Kubelkové: Dcera se jí vysmála! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Trapas Ivy Kubelkové: Dcera se jí vysmála

Kubelková s dcerou Karolínou
Kubelková s dcerou Karolínou (Instagram)

Pořádně sexy vystoupení předvedla ve včerejší show Tvoje tvář má známý hlas Iva Kubelková (43). Celou píseň od zpěvačky Dua Lipa (26) ji přitom naučila mladší dcera Karolína (13). Ta se nejdříve mamince smála, jak je možné, že píseň nezná a nechápala, co je na textu tak těžkého.

Pak ale musela být na slavnou mámu pyšná. Ivy výkon by se dal přirovnat ke světovým vystoupením na předávání pěveckých cen. Sexy kostým, provokativní pohyby a bezchybná interpretace písně.

Iva jako Dua Lipa

Iva Kubelková promluvila o plastice prsou! Nezvládala jsem to, přiznala

Video se připravuje ...

Nevěděla, koho zpívá

Celý text jsem jí naučila,“ hlásila hrdě Karolína, která má populární hudbu v malíčku, stejně jako starší dcera Natálie (17). „Přišla domů a vůbec nevěděla, kdo je Dua Lipa,“ potvrdila se smíchem Natálka, jež kráčí v maminčiných stopách a ve svém věku už má za sebou několik přehlídek a je také tváří jedné kosmetické firmy. Iva se ale nenechala pohledy dcer rozhodit a s vervou se pustila do cvičení textu.

Je to jednoduchý

Kája se s maminkou vůbec nepárala. „Říkala mi, mami prosím tě, vždyť je to jednoduchý a hned spustila celý text, který zná zpaměti,“ prozradila primácká moderátorka, která na dceru jen zůstala koukat a pak se snažila opakovat text s ní. Nakonec se vše podařilo a přesto, že Iva nevyhrála, v úsporném růžovém obleku předvedla pořádně žhavou show nejen pro svou rodinu v hledišti. Také její soupotníky doprovodili rodinní příslušníci, kteří drželi palce při náročných vystoupeních.

Iva Kubelková o úchylech na sociálních sítích: První věc, kterou řešila s dcerami

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
20. 3. 2022 • 11:07

Iva překvapila svou odvahou. myslela jsem, že nemá potřebu se ukazovat až do smrti. Soustředila bych se hodně na výchovu dcer, jelikož to znamená bezstarostnost v budoucnu a lehké stáří.

-bello-
16. 3. 2022 • 10:47

stalaning
-----------
Zajímavé!
Jsi nový nick, ale hodně v obraze, že ? (Takže smazán a znovu zrozen )
Čus! Nemám čas.

stalaning
15. 3. 2022 • 08:11

Jednou bych chtěl mít tu čest vidět tvůj prochlastaný ksicht, ale jen pro to, abych ti do něho mohl šlápnout. Co ty máš pořád za potřebu se navážet do někoho, koho vůbec neznáš. Potřebovala bys už konečně tu tvoji nevymáchanou hubu naplácat.

-bello-
14. 3. 2022 • 21:24

Šla jsem kolem nějakého upoutávače na něco a civí z něho k obličeji nesouměrná velká špi-čatá brada a je to Kubelková.A vedle ní je něco jako švédský hokejista , ale omyl! To je ta její starší dcera.
Lekla jsem se a ve vteřině zapomněla k jakému výrobku vděčí za příjem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.