Kubelková se s výchovou nepáře: DCERÁM DALA ULTIMÁTUM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kubelková se s výchovou nepáře: DCERÁM DALA ULTIMÁTUM!

Iva Kubelková spolupracuje s Astratexem velmi dlouho, a proto se ujala otevření nového Brafitting centra na Maninách v Praze
Iva Kubelková spolupracuje s Astratexem velmi dlouho, a proto se ujala otevření nového Brafitting centra na Maninách v Praze (Astratex)

Modelka a herečka Iva Kubelková (44) může být na své dvě dcery pyšná. Starší Natálie (16) i mladší Karolína (13) už se totiž procházejí po přehlídkových molech.Musí však dodržet jednu podmínku...

Jaká matka, takové dcery. Tohle přísloví dokonale platí pro modelku Ivu Kubelkovou (44) a její dvě dcery Natálii (16) a Karolínu (13). Obě dvě se totiž rozhodly jít v maminčiných šlápějích. Starší Natálie už je v modelingu o něco zkušenější, věnuje se mu déle, ale mladší Karolína se svou cestou teprve začíná.

Iva Kubelková o úchylech na sociálních sítích: První věc, kterou řešila s dcerami

Video se připravuje ...

Maminka Iva obě své dcery chodí na přehlídky podporovat, dává jim užitečné rady, a pyšností jen přetéká. Na druhou stranu si nepřeje, aby sláva jejím půvabným holčičkám stoupla do hlavy. Proto mají jasně daná pravidla. „Mamka nám v modelingu nebrání, ale chce, aby pro nás na prvním místě byla škola a neflákaly ji. V tom máme se ségrou jasno, na školu se nikdy nevykašleme,“ svěřila se deníku Blesk starší Natálka.

Jde vidět, že děvčata to mají v hlavě srovnané. Maminčina pravidla respektují, a všechno klape jako na drátkách.

Iva Kubelková promluvila o plastice prsou! Nezvládala jsem to, přiznala

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bre-burda
14. 3. 2022 • 16:17

To je úžasné! Ony se na školu nevykašlou! Jak ušlechtilé a obětavé. ... Mne v mládí taková možnost ani nenapadla, vystudovat bylo stejnou samozřejmostí jako dýchat. Odpovědnost k vlastnímu životu a budoucnosti nemusela být do hlavy vtloukána. Chtěl jsem umět něco užitečného a ne trdlovat někde na podiu, přehlídkovém molu či diskotéce.

Inka
1. 1. 2022 • 09:18

Pro každého rodiče jsou jeho děti nejhezčí, obzvláště dcery. V tomto případě se obávám, že paní Kubelková děvčata podporuje tím správným směrem, který je modeling. Přirozenou dívčí potřebnou krásu nahrazuje přemíra líčení a známosti paní Kubelkové v modelingu vytlačila protekce objektivity a reálné krásy potřebné na molu. Jediné s čím jde souhlasit je prvořadé vzdělání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.