Sklenaříková chtěla rodince ukázat domov: FIASKO A UTĚK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sklenaříková chtěla rodince ukázat domov: FIASKO A UTĚK!

Adriana Sklenaříková
Adriana Sklenaříková (Profimedia.cz)

Po sedmi letech oslavila slovenská supermodelka Adriana Sklenaříková (50) Vánoce v rodném Slovensku. I když plánovala setrvat déle, nakonec musela prchnout do Monte Carla.

Původně Adriana plánovala zůstat na Slovensku po celé svátky, aby svou rodnou zem konečně ukázala manželovi i dceři. Z plánů nakonec sešlo kvůli covidu. "Chtěli jsme jít na Donovaly nebo do Tater, ale protože bylo během svátků vše zavřené, vrátili jsme se hned po nich do Monte Carla. Tím, že situace byla do poslední chvíle nejistá, už jsme měli jiné plány," cituje Sklenaříkovou web Šarm.pluska.sk. Nakonec se jí alespoň podařilo strávit Štědrý den u maminky v Banské Bystřici.

Jak prozradil její manažer Miro Šimonič, pro Adrianu není neobvyklé být neustále v pohybu - svůj pracovní diář má totiž pořád zaplněný. Přesto svou práci a rodinu zvládá skloubit. "Miluje to - být mámou i natáčet. Vede se jí fantasticky, je nadšená. Seriál natočila pro francouzskou televizi, v podstatě stejný jako původní film Notting Hill s Julií Robertsovou a je o mladíkovi, který prodává květiny, zamiluje se do Adriany a následuje ji," popsal děj seriálu, jehož je Adriana hlavní hvězdou, její manažer. 

Adriana v reality show testuje své fyzické hranice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.