Televizní románek Sklenaříkové: Zamiloval se do ní prodavač květin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Televizní románek Sklenaříkové: Zamiloval se do ní prodavač květin

Adriana Sklenaříková
Adriana Sklenaříková (Profimedia)

Bývalá modelka Adriana Sklenaříková (51) zažila opravdu krušný konec roku. Oznámila rozvod s manželem Aramem Ohanianem, za kterého byla provdaná 12 let a do toho měla přijít o lukrativní práci moderátorky ve francouzské televizi. Nic se ale nejí tak horké, jak se to uvaří…

Vyšlo najevo, že manželé rozvodové papíry podepisovat nebudou a dokonce plánují i nadále bydlet pod jednou střechou. Rozhodli se tak kvůli společné dceři Nině, chtějí totiž, aby vyrůstala v kompletní rodině. Dalo by se říct, že vše zůstane při starém, jen Adriana s Aramem už nebudou žít spolu, ale vedle sebe.

Andrea Bezděková pro časopis Dieta: Móda ovlivňuje moji náladu, oblékám se podle emocí

Video se připravuje ...

A ani s jejím vyhazovem z práce to není tak hrozné, jak se zdá. 12 let moderovala pořad Výjimečné schopnosti lidského těla, který se vysílal na veřejnoprávní televizi France 2. Ten ale bohužel skončil pro nedostatek témat a tím pádem skončila i Sklenaříková. Slovenská kráska se ale ve Francii těší velké popularitě a má to své výhody.

V minulosti televize dokonce vysílala romantický seriál, který se jmenoval Můj sen s Adrianou. Hlavní hrdinka byla samozřejmě Sklenaříková a v ději se do ní zamiloval prodavač květin. O práci se tak bát nemusí, protože televize už pro ni chystá další magazín, ve kterém bude fungovat buď jako moderátorka nebo herečka.

Rána pro horňáky! Nejvnadnější Miss Lucie Šlégrová už nechce své přírodní pětky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Katin Novak
4. 1. 2023 • 14:05

Dámské zimní bundy od MOHITO
Klasické barvy, jako je černá, béžová a červená, budou fungovat na 100 %. Pokud však dáváte přednost elegantnímu, ale barevnému vzhledu, najdete v MOHITO také barevné varianty v zelené, modré a oranžové barvě!
http­s://ww­w.mo­hito­.com/c­z/cz/o­blece­ni/bun­dy-kabaty/zimni-bundy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.