Sklenaříkové fígl na hubnutí! Tohle stačí jíst dvakrát v týdnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Sklenaříkové fígl na hubnutí! Tohle stačí jíst dvakrát v týdnu

Adriana Sklenaříková a Brad Pitt
Adriana Sklenaříková a Brad Pitt (Facebook)

Devětačtyřicetiletá modelka odhalila trik, jehož pomocí lze efektivně shodit nějaké to kilo navíc. V čem spočívá tajemství téhle diety?

„Je to jednoduché. Tahle hlíza původem z Asie má téměř nulovou kalorickou hodnotu (3 kcal na 100 g). Neobsahuje ani vitamíny či minerály, ale zato má vlákninu, která má výborné účinky na náš trávicí systém, protože když sa dostane do střev, váže na sebe toxíny a zbavuje nás jich," pěje ódy na rostlinu známou pod označením "konjak" Adriana Sklenaříková podle webu Eva.pluska.sk.

Krásná sestra fotbalisty Patrika Schicka: Tohle jsou moje typy, jak být 3 měsíce po porodu ve formě!

Video se připravuje ...

„Protože je konjak bohatý na vlákninu a ta zpomaluje trávení, glukóza se pomaleji uvoľnuje, což reguluje hladinu cukru v krvi. Tohle dělá z konjaku potravinu zajímavou pro diabetiky," pochvalně tvrdí topmodelka a dodává: „Můžete si udělat tří až čtyřtýdenní kúru s dvěma pokrmy z konjaku týdně. Ne víc, nezapomínejte ale hodně pít, aby jste si nezablokovali průchodnost střev."

Polonahá Simona Krainová: Na procházce v centru Prahy!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.