Agátu čeká nejtěžší setkání s Jakubem: JDE O HODNĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Agátu čeká nejtěžší setkání s Jakubem: JDE O HODNĚ

Rozvod Hanychové a Prachaře: Agáta potřebuje další milion! 6 milionů nestačí
Rozvod Hanychové a Prachaře: Agáta potřebuje další milion! 6 milionů nestačí (archiv Blesku)

Přestože rozvod jako takový mají Jakub Prachař (37) s Agátou Hanychovou (35) za sebou, stále mezi nimi zůstávají nedořešené záležitosti. Tou nejpodstatnější je majetkové vyrovnání týkající se domu, který spolu ještě jako manželé vybudovali.

Až na pár slovních přestřelek jejich rozvod proběhl relativně v klidu. Se střídavou péčí o dceru Miu (3) problém, zdá se, také nemají. Naopak jsou již ve fázi, kdy najdou společnou řeč.  „Musíme spolu s Jakubem vycházet, máme totiž střídavou péči na dceru Miu, a tak se vídáme. Dnes je to dokonce tak, že když si pro ni přijede, tak trávíme společný čas na zahradě,“ svěřila se modelka Blesku.

Nic víc v tom prý ale veřejnost hledat nemá. O přátelství mezi nimi rozhodně nejde. „Holkám bych dala radu, nezačínejte si nic s kamarádem, když to nevyjde, tak o něj přijdete,“ prohlásila Agáta.

Agáta vyplatí Prachaře, miliony od mámy nestačí! A Forejt promluvil o vztahu s Burešovou

Video se připravuje ...

Co ovšem pro Agátu zůstává problémem, je majetkové vyrovnání. Dům bude obývat modelka s dětmi, Jakub do něj však investoval také, a proto je pro oba tato záležitost více než podstatná.  „Už je dnes jasné, že tu zůstanu já s dětmi. Musíme si s Jakubem sednout a domluvit se na částce, kterou za něj bude chtít. Je to ta poslední fáze, ke které jsme se zatím nedostali,“ přiznává modelka.

Šokující reklama na pohřeb Gotta! A rozvod Agáty: Už nikdy svatba bez smlouvy

Video se připravuje ...

Pomoc Agátě poskytla její maminka, herečka Veronika Žilková (59). Ta se rozhodla prodat rodinnou roubenku v Orlických horách, za níž získala 6 milionů korun. I přes úctyhodnou částku to však není dost. „Tahle suma na vyrovnání určitě stačit nebude, ale vzhledem k tomu, že nás domlouvání teprve čeká, tak vlastně nevím, kolik ještě budu potřebovat peněz,“ dodala Hanychová.



Přečtěte si
mord
26. 11. 2020 • 09:00

Zase slintas nad cizími penězi stará smucko bellmeku? Máš to marně nulo

-bello-
25. 11. 2020 • 22:29

Co si dělá Agáta hlavu? Dyť je teď blondýna a v Izraeli se určitě vdá.Bohatý Žid čeká, testovala to tam nedávno máma Žilková

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.