Sexy Zuzana Jandová: Provokuje Turky nahoře bez! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexy Zuzana Jandová: Provokuje Turky nahoře bez!

Zuzka vystrčila svůj dokonalý zadeček.
Zuzka vystrčila svůj dokonalý zadeček. (Foto Instagram)

Není čas ztrácet čas. Potom, co kráska Zuzana Jandová (33) skončila před 4 roky v psychiatrické léčebně v Bohnicích, už nic neodkládá na později a užívá si, jak to jen jde.

Navzdory obavám z pandemie si tak dopřála dovolenou v Turecku, byť musela na testy na covid. Rozhodla se odjet a načerpat vitamin D u moře. Přestože krom pasu musela na letišti předložit i negativní výsledek testu na koronavirus. Naštěstí všechno dopadlo dobře a Miss České republiky 2008 do turecké Antalye odletěla.

„Posílám vám úsměv od moře,“ vzkázala kráska od hotelového bazénu, kde nejen předvedla svou dokonalou postavu v bikinách, ale sundala i vrchní díl plavek. Ňadra si zakryla jen kloboukem. U sexy fotky, na které jsou v pozadí palmy, ještě provokovala: „Kolik vidíte palem?“ A pánové byli u vytržení. „Tam nějaké jsou?“ vtipkoval jeden z nich.

Slováčková pomáhá dalším! A modelku Jandovou okradli o statisíce!

Video se připravuje ...

Těžko uvěřit, že Zuzka měla v minulosti problémy se sebevědomím a kvůli psychickým problémům skončila v blázinci. Momentálně je bez partnera, což by se ale mohlo velmi rychle změnit.

Zásadní životní rozhodnutí Bartošky. A krizi neustáli. Mašlíková už nežije s manželem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
4. 12. 2020 • 08:57

Sexy Zuzana Jandová je OPRAVDU nahoře bez.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.