Opět jí narostla křídla: Peštová v nové kampani světové značky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Opět jí narostla křídla: Peštová v nové kampani světové značky

Daniela Peštová
Daniela Peštová (Profimedia.cz)

Nabídka, na kterou nelze říct „ne“. I po padesátce je modelka Daniela Peštová ve své branži stále žádaná. A přestože by nespočet dívek vraždil pro to stát se andílkem Victoria’s Secret, volba padla opět na jedinečnou Danielu.  

Pro svou vánoční kampaň se neslavnější značka spodního prádla rozhodla mezi stávající modelky přizvat i pár >>veteránek<<, které se dříve také pyšnily titulem „andílek“. „Jsem šťastná, že mohu být součástí vánoční kampaně po boku všech těchto úžasných dam. Sny se plní,“ přiznala na svém instagramovém účtu Daniela.

Topmodelka Peštová přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video se připravuje ...

Radost má i její partner, zpěvák  Paľo Habera (58), jenž jako jeden z prvních příspěvek pozitivně ohodnotil. A s ním se přidali i fanoušci. „Je skvělé vás znovu vidět tam, kde jste sama kdysi zářila,“ ozvala se jedna z fanynek. „Bez vás by to nebyly Vánoce!“ přidala se další.

Spolu s Danielou na nabídku kývla také dánská supermodelka Helena Christensenová (51), kterou fanoušci viděli stejně tak rádi. „Vy a Helena byste v kampaních měly být častěji,“ přála si jedna z nadšených dam.

Simona Krainová: Můj pes je větší hvězda, než já. Přemýšlím, jak to zobchodovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.