Topmodelka Petra Němcová: Provokuje exotikou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Topmodelka Petra Němcová: Provokuje exotikou!

Petra Němcová
Petra Němcová (Instagram)

Zatímco miliony lidí po celém světě jsou teď kvůli karanténním opatřením doma a nikam nechodí, topmodelka Petra Němcová (41) provokuje fotkami z Haiti, kde má s manželem Benjaminem Larretchem po New Yorku druhý domov.

Jeden den zveřejnila snímky od bazénu se svým synem Bodhim, který brzy oslaví první narozeniny. Další den zase na Instagram poslala fotky, jak se prochází po pláži. Co lidí by chtělo být v těchto těžkých časech na jejím místě. „Hodně jsem přemýšlela o budoucnosti lidí po celém světě. Za poslední rok se toho hodně změnilo a je to znepokujující,“ dala průchod svým myšlenkovým pochodům Petra. „Ale také jsme se naučili pečovat o sebe a o planetu Zemi,“ dodala pravděpodobně v narážce na to, že jsou teď obyvatelé planety více se svými rodinami – a že se také moc nelétá a nejezdí a tím se vylepšilo životní prostředí.

Petra Němcová na filmovém festivalu v Cannes

Video se připravuje ...

Topmodelka Němcová předčasně porodila. A kuchař Ridi přiznal vážnou nemoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.