Psychický propad Prachařové: Jen krůček před PEKLEM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Psychický propad Prachařové: Jen krůček před PEKLEM!

Mariana Prachařová, Dana Batulková a Agáta Prachařová spolu zapózovaly
Mariana Prachařová, Dana Batulková a Agáta Prachařová spolu zapózovaly (Profimedia)

Sestra Jakuba Prachaře a bývalá švagrová Agáty (35) se nezdá! Navenek působí spokojeně, vyrovnaně a na svém profilu na sociální síti sdílí výjevy ze svého života veskrze pozitivní. Přitom i ona má jedno obrovské trápení.

Mariana Prachařová (26) se dobrovolně přiznala k poruše příjmu potravy, která dospěla až do toho stádia, že jí začala vynechávat menstruace. To nakonec vyděsilo i ji! Kdy začala svoji postavu tak drastickým způsobem řešit? „Jídlo je teď u mě jedno veliké téma. Dala jsem vám sem video z mého nejtlustšího období a fotky z minulého léta, kdy jsem měla v hlavě všechno ještě správně nastavené a byla jsem šťastná, spoko holka,“ napsala Mariana Prachařová na Instagram.

Prachařová ve strachu o mámu Batulkovou: Konečně ji mám pod kontrolou!

Video se připravuje ...

„Já, která tohle nikdy neřešila a jedla, co jsem chtěla, jsem se dostala do fáze, kdy se všechno točí jen kolem toho, co budu jíst, kolik to má kalorií, nebo abych nepřesáhla svůj denní příjem. Mám si dneska zacvičit, abych si mohla dát víc jídla? Ne, tam nepůjdu, co si tam dám k jídlu? Skleničku vína? Radši ne. Prostě se ze mě stal otrok jídla,“ popisuje zpěvačka, herečka a influencerka, jak snadno se dostala do pasti, když se pokoušela v době karantény zhubnout.

Jenže časté cvičení a přísná kontrola kalorií si nakonec vyžádaly svou daň. „Necvičím už skoro měsíc, protože na to nemám energii ani pomyšlení, s jídlem se peru a jsem často náladová. Co je ale asi nejhorší, přišla jsem o menstruaci. Odjela jsem se spravit domů k rodině a věřím, že to bude dobrý a že mě máma zas správně ‚vykrmí‘,“ zadoufala s tím, že věří, že se vrátí do svého období „oplácanějšího“ štěstí a začne žít pro změnu zase něčím jiným.

Mariana Prachařová: Co práskla na svého bratra Jakuba Prachaře?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
15. 11. 2020 • 14:32

to: Ewwa
článek je o Marianě Prachařové
Agáta je už dle svého přání opět Hanychová a říct o křivonohé, téměř plešaté a zejména sprosté, jak dlaždič a tupé Hanychové, že je to hezká ženská a že jí to ex-tchýně závidí je divný!
Takže co je to "něco " co Batulková Agátě závidí?Sem s tím !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.