Tohle snad Agáta nemyslí vážně: Chudák máma Žilková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle snad Agáta nemyslí vážně: Chudák máma Žilková!

Žilková prodala milovanou chalupu, aby Agáta mohla vyplatit svého manžela během rozvodu.
Žilková prodala milovanou chalupu, aby Agáta mohla vyplatit svého manžela během rozvodu. (Foto Aha! – Martin Hykl, Instagram.com, M. Rušinová)

Aby mohla Agáta Prachařová (35) vyplatit při rozvodu svého manžela Jakuba (37), musela její máma Veronika Žilková (58) prodat milovanou rodinnou chalupu. Ačkoliv modelka v domě, který se svým manželem postavila, v současné době bydlí, nehodlá v něm do budoucna zůstávat!

Za chalupu v Orlických horách Žilková údajně požadovala bezmála šest milionů korun. „Měli jsme šedesát let chalupu, ale z finančních důvodů jsem musela přistoupit k prodeji. Moje dcera se rozvádí a potřebuje peníze,“ svěřila se Žilková v pořadu TV Nova Život ve hvězdách.

Ačkoliv byl dům postaven dle představ Prachaře, je to právě on, kdo dům na Suchdole opustil.   „Chtěla jsem dům ve stylu Provence, Jakub chtěl beton. Jako správná manželka jsem ustoupila,“ řekla Prachařová v době, kdy se vila stavěla.

 

Agáta Prachařová: Jsem MILFka v topu! Jdou po mě mladý kluci!

Video se připravuje ...

Nyní to však vypadá, že ani Prachařová v něm nemá v plánu do budoucna bydlet. "Kdyby se našlo něco, co bych si mohla udělat podle svých představ, nebránila bych se tomu. Kdybych tady na Suchdole našla dům, klidně bych se přestěhovala," řekla Super.cz modelka.

Prachařové v současném bydlení chybí například šatna, konkrétní představu však o stěhování nemá. "Netuším, kde budu bydlet. Budu to řešit časem. Ale nevadilo by se mi odstěhovat. Nelpím na tom, že bych tady za každou cenu musela zůstat," svěřila se webu Super.cz.

Agáta Prachařová s Miou: Začala chodit do skolky, Kryšpín už je třeťák

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
29. 11. 2020 • 13:47

Hruuuza stará i její Fagan Peníze nezaslouženě nic neumí A Stromnickemu to preji

-bello-
27. 9. 2020 • 10:51

Její máma Žilková přece není žádný chudák.Oholilä z peněz každého chlapa, co měla. Jediný, kdo se asi cuká je Stropnický a Agátin Prachař.

Shimmir
26. 9. 2020 • 18:13

Agáta by potřebovala dostat na holou (!)!

blamal
26. 9. 2020 • 12:57

Jak si ji vychovala, takova je. Dobre tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.