Inspirovala se u Prachařové? Vondráčková otevřeně o seznamce... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Inspirovala se u Prachařové? Vondráčková otevřeně o seznamce...

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Instagram)

S Tomášem Plekancem (36) už jsou od dubna rozvedení a Lucie Vondráčková (40) stále ještě nenašla odvahu k tomu, aby se pustila do dalšího vztahu. Skutečně ji ale muži v životě nechybí?

Jakmile se zavede řeč na téma „chlap“, začne zpěvačka opakovat jednu a tutéž frázi, tak jak tomu bylo nedávno i v případě rozhovoru pro Blesk pro ženy. „Teď to neřeším, je nám s dětmi dobře tak, jak jsme, a žádného dalšího člena rodiny nehledáme,“ odpověděla na dotaz, jestli už přece jen nedozrál čas na další lásku.

Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti!

Video se připravuje ...

Podle slov Vondráčkové pro ni není ani řešením Tinder, který třeba tak ráda využívá Agáta Prachařová. „Vůbec. Nemám na to čas, chuť, ani odvahu,“ vysvětlila, proč se touto cestou seznamování nikdy nevydá. Zároveň dodala, že Agáta je větší střelec, což sice obdivuje, ale sama se prý řadí mezi „starou školu“. „Věřím na osud a nespěchám,“ objasnila, jaký je její postoj k hledání dalšího partnerského soužití. Snad ji to dříve či později konečně vyjde!

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.