Vondráčková konečně »kápla božskou«: Nová podoba jejího štěstí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčková konečně »kápla božskou«: Nová podoba jejího štěstí

Lucie Vondráčková na křtu knihy Ivana Fíly ve Valdštejnské zahradě
Lucie Vondráčková na křtu knihy Ivana Fíly ve Valdštejnské zahradě (David Kundrát)

Po majetkovém vyrovnání s exmanželem Tomášem Plekancem (37) konečně začíná zpěvačka nový život. Luxusní byt na Kavčích horách prodala, koupila za něj dvě nemovitosti na rozhraní Libuše a Kamýku. S novým domem se do ní pravděpodobně vlila i nová síla.

Lucie Vondráčková (40) poprvé na sociální síti ukázala interiér svého aktuálního příbytku, jemuž dominoval obraz s kočkami. Ačkoliv vybavení prý nebylo vyloženě podle jejích představ, jak píše web Blesk.cz, postupně se jej snaží měnit dle vlastního vkusu. „Zabydlujeme se, ale už teď je nám dobře. Máme dvě kočky a tam, kde je kočka, tam už je domov,“ nechala se slyšet před pár týdny. „Bydlí se nám hezky,“ dodala aktuálně pro Blesk.

Neučesaná a bez make-upu: Takhle Lucka Vondráčková chodí do společnosti!

Video se připravuje ...

Jak se zdá, na složení 1+2 nehodlá v blízké době ale nic měnit, byť by jí zejména skalní fanynky novou lásku z celého srdce přály. „Žádný muž není a nebude. Opravdu. Buď jen pracuju, nebo jsem doma se svými dětmi. Žádného pána nechci ani vidět,“ svěřila se uvedenému zdroji na křtu knížky Nouzový stav Ivana Fíly (63).

Lucie Vondráčková: Žádný nový vztah!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 9. 2020 • 13:57

Já omdlím , poslechla jsem si její povídání ke knize a k I.Filovi ( není to kámoš jejího táty ?) a bylo tam i o jejím klipu
" Milování ", že byl oceněn jakože nejlepší v Kanadě za nějaký měsíc.A k tomu řekla madam Dr. Lucinka cit : " asi to tam zasáhlo nějakou strunu, která je důležitá... "
Tě pic ! Filozofka promluvila
Klip je dobře udělaný.Jak mohl zvítězit netuším!
Monotónní udejchaná Vondráčková s hlasem položeným do cool nízkého " votráveného" chraplava je :
n e p o s l o u c h a t e l n á !
(Fanky dole pode mnou : Tečka!, říkám Tečka ! )

kalenda
3. 9. 2020 • 10:33

Božská Lucinečka nikoho nechce,on se taky na ni nikdo netřese.Snaží se být sexy,ale bude jenom stárnout,po přechodu tloustnout a zpěv lepší nebude.To jí nebylo dáno.Blíží se Vánoce,tak aby začala fotit nový kalendář,ty předloňské loni doprodala,tak šup Ludvíku,foťák a jdeme na to.To je to jediné,co umí,jen se předvádět a prezentovat sebe.Armáda jejích poskoků bude mít práci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.