Duet Vondráčkové a Issy: Sámer se musel hodně »smýkat« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Duet Vodráčkové a Issy sklízí ovace, ale… Sámer se musel hodně »smýkat«

Lucie Vondráčková chystá duet se Sámerem Issou
Lucie Vondráčková chystá duet se Sámerem Issou (Instagram)

Jen pár dní uplynulo od vydání první společné písně Lucie Vondráčkové (40) a Sámera Issy (35) Vrať se, která rovnou vyšla i s videoklipem. Hned vyvstaly otázky, zda se jedná o čistě pracovní spolupráci. Veškeré spekulace ale zpěvačka vyvrátila.

Nyní se Lucie rozpovídala o tom, jak se dali se Sámerem pracovně dohromady a na koho padla volba pro režírování videoklipu. „V téhle době, kdy se moc netočí filmy, mě muzika plně obklopila. Takže jsme natočili se Sámerem a Terezou Hirsch, která režírovala, právě tenhle nový klip,“ svěřila se zpěvačka webu Super.cz.

S touto režisérkou se Lucie nepotkala poprvé. Nedávno s ní měla možnost natočit film, který sklidil úspěch. „S Terezou nám to skvěle klape dohromady a dneska mě překvapila, když mi přinesla cenu pro nejlepší herečku za náš společný film Beyond Her Lens, který uspěl na Prague Independent Film Festivalu,„ pochlubila se Lucie.

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video se připravuje ...

Ačkoli volba režie byla od začátku jasná, se Sámerem to byl běh na delší trať. „Uháněl mě asi dva měsíce, tedy na spolupráci. Pak jsme se konečně potkali a už šlo ráz na ráz, protože jsme si lidsky sedli, což je pro mě důležité. Nezáleží na tom, kolikátý je ten člověk, se kterým dělám duet, ve Slavíkovi ani na tom, jak je populární, protože to se mění a je mi to jedno," tvrdí zpěvačka.

S jeho tvorbou se do ale té doby nesetkala a jeho začátky ve vůbec první SuperStar také nesledovala. „Já tehdy ani neměla televizi, byla jsem těžký knihomol a téměř jsem bydlela v divadle. Ale vím, že spousta žen do něj byla tehdy zamilovaná. Zdálky jsem to postřehla," přiznala Lucie.

Padlá hvězda nebo ještě SuperStar Sámer Issa?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pomahatachranit
16. 12. 2020 • 17:48

Jéje, jejich táta dovolil pomlouvání jejich mámy jak na běžícím pásu, jejich macecha dovouje totéž, a nejvíc ji pomlouvá tady kalenda, mord, Ewwa apod., pořád stejné výtečnice )))), takže ti ubozí chlapečkové budou tak nějak , díky těmhle taťkům a megerám, otrlí a nezra­nitel­ní.­))))))­))

kalenda
14. 12. 2020 • 18:12

A co umíš ty,jen pomlouvat a škodit...foooglová Ať vzteky nepraskneš,tvoje modla je prostě na konci.Na dně.Kdo si ty její CD koupí???

kalenda
14. 12. 2020 • 17:59

Nevím,jaké ovace sklízí tento duet,asi jen u hysterfans Lucinky hopsalky.Ty se můžou zbláznit z každé umělecké prkotiny,co diblíček udělá.Despota....to jsou silná slova pro tátu dvou chlapečků,co když si to přečtou a bude je to bolet,jak se o jejich tatínkovi mluví.To výborná maminka dovolí????Pomlouvat jejich tátu???

minalepa
14. 12. 2020 • 15:30

Takové " naprosté dno" by brali jak zpěváci, tak herci. MORD neumí číst nebo jej Lucie V. nezajímá. Pak ale nechápu jeho sofistikové hodnocení. Pokud chcete někoho hodnotit, tak si něco o něm zjistěte. Co se rozvedla s Plekancem,. ten byl mj.despota, se Lucince V. daří jak v herectví, film " Mimo objektiv", kde hraje hlavní roli a film získal snad 20 ocenění po celém světe a také ocenění " nejlepší herečka", tak v hudbě. Nové CD růže, dabing a charitativní projekty. K tomu je výbornou maminkou. Na to dno jsi dopadl ty - Mord. Pochlub se, co jsi dokázat TY ?????

pomahatachranit
14. 12. 2020 • 09:55

Fakt moc hezka pisen, klip udelanej nezveritelne citlive a silne, je dobre, ze Lucka pracuje a je zase tady. ❤️✊🏻👍🏻

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.