Vnučka majora Zemana Léna: Sonda do bizarní duše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vnučka majora Zemana Léna: Sonda do bizarní duše

V klipu Lény Brauner se fantazii meze rozhodně nekladou.
V klipu Lény Brauner se fantazii meze rozhodně nekladou.  (foto: YouTube)

Nic není nemožné. Ke svým 30. narozeninám si vnučka majora Zemana, herce Vladimíra Brabce (†83), vystupující jako kontroverzní umělkyně Léna Brauner, nadělila svůj první videoklip. A že nejde o žádnou romantiku, je nad slunce jasné...

V našem českém rybníčku je Léna velmi éterickým a bizarním zjevením. Na první pohled ilustrátorka působí, jako když se vznáší ve svém a pluje si na hranicích nekonečna. Umělecké sklony má v genech a kromě malování inklinuje ke zpěvu. Světu představila klip k písni Friendzone, kde během pár minut projde proměnami z čarodějnice přes bílého či černého pudla s Léninou hlavou a vrcholem je mluvící vagina s jejími rty. 

Strašný fičák

Nikdo nečekal, že klip bude umírněnějšího rázu, ale otevřenost a ulítlost z něho jen pryští. „Ve videoklipu popisuju sama sebe ve všech rolích a poukazuji na to, že pokud naši partneři nemají povědomí o tom, že cykly každé ženy se střídají, bývá to pro ně strašný fičák,“ prozradila webu zena.aktualne.cz sama Léna.

Kapitán Demo

O tom, že debutové album nebude nudného rázu, svědčí i jméno producenta. Jiří Burian (43) je podepsán pod mnoha úspěšnými projekty a sám rozboural šeď české hudební scény jako obtloustlý Kapitán Demo, jenž si ze všech a všeho dělá srandu. Není pochyb o tom, že další natáčení bude opět stát za to. Nechme se překvapit...

Rebelka se základkou

Léna neuznává autority, takže škola pro ni byl boj. Klasické hodnocení od jedničky do pětky ji nemotivovalo, měla s tím problém. „Jsem ráda, že jsem aspoň dokončila základku, ale žádný výuční list ani maturita už se nekonaly. Měla jsem dostatečný pud sebezáchovy, abych došla k závěru, že bude lepší, když si půjdu vlastní cestou,“ prozradila rebelka.

Bizarní klip k písni FRIENDZONE od Lény Brauner

Žila s muži i ženami

Píseň Friendzone vznikla před dvěma lety, když si malířka začala zahrávat s polyamorními vtahy (více partnerů, kteří o sobě ale vědí). „Strávila jsem takhle asi rok života a doba, kdy jsem měla pocit, že to opravdu klape, že nikomu nelámu srdce tím, že spím s jinými lidmi, trvala tak tři měsíce,“ svěřila se Léna. „Sama jsem během svého polyamorního experimentu měla paralelních vztahů více než pět, a to jak se ženami, tak s muži,“ prozradila.

Pankáčská liška i vzorná maminka

Jako umělkyně vyznává alternativní způsob života a podle toho se i obléká. Extravagance je její druhé jméno. Kdo z nás by si troufl na zadek připnout liščí ocas a jít na výstavu... Pankáčskému stylu je věrná stále, zároveň s tím ale skvěle funguje jako maminka osmileté Jasmínky, kterou má už dva roky jen ve své péči po dohodě s jejím otcem. Jak sama přiznává, s dcerkou má velmi upřímný a otevřený vztah, založený na důvěře.

Léna Brauner dříve:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
12. 7. 2021 • 09:52

ta je fakt na palici, dělá dědovi jen ostu­du..­....­....­.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.