Klusová rozsekaná bolestí: Tamara mi volala a plakala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Klusová rozsekaná bolestí: Tamara mi volala a plakala!

Tamara Klusová
Tamara Klusová (Instagram)

Zpěvákova manželka skončila v slzách. Během natáčení videoklipu na podporu osob s Collinsovým syndromem šel ovšem do kolen i celý tvůrčí tým. Co se stalo?

Na podporu osob s TCS neboli Collinsovým syndromem vznikl videoklip s názvem Víc srdcem než očima. Tamara Klusová (33) se během natáčení procházela po ulici právě v masce člověka s TCS a kolemjdoucí většinou klopili oči, manželku známého zpěváka Tomáše Kluse nepoznávali. Tedy až na jednoho osmiletého kluka, který vykřikl: „Jé, to je naše Tamarka!"

Tamara Klusová prožila den s tváří poznamenanou Treacher Collins syndromem

Video se připravuje ...

„V tu chvíli se celý tým posadil na zadek a jen zíral. Tamara mi pak ještě vyprávěla, jak ji bolelo, když si uvědomila, že zatímco ona si večer mohla masku sundat, lidé se syndromem tohle nemohou," okomentovala to Eliška Staňková, která je maminkou pětileté dívenky s TCS v magazínu Téma a dodala: „Tamara mi po natáčení volala a plakala. Povídala o tom, jak jeden den chodila po svém rodném městě v obličeji člověka s TCS a jak ji to rozsekalo bolestí." 

Lábuse zneužili v reklamě na potenci! A krvavá jatka u Kluse doma:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.