Rozvod Klusových za dveřmi? Tamara přiznala nespokojenost a… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozvod Klusových za dveřmi? Tamara přiznala nespokojenost a…

Klusová přiznala nespokojenost ve vztahu.
Klusová přiznala nespokojenost ve vztahu. (TONDA TRAN)

Někomu přinesla karanténa smůlu a existenční krizi, někomu zase pomohla upevnit partnerský vztah a možnost zdokonalit se v nejrůznějších oblastech. Různé emoce prožívá během povinného domácího vězení i Tamara Klusová s manželem Tomášem Klusem. Co se mezi nimi děje?

„V den, kdy byl vyhlášen stav pandemie, jsem ráno koukala na Toma z postele. Ten den měl mít asi tři schůzky a večer představení v divadle. Ležela jsem a tiše přemýšlela nad tím, kam se to pořád ukvapeně a bez cílů řítíme… Řekla jsem mu: Možná poprvé za skoro osm let vedle Tebe Ti musím něco říct. Nelíbí se mi, jak teď vedle sebe žijeme. Pojďme, prosím, být víc spolu. A vědomě naplňovat náš společný čas… Řekl mi: Lásko, cítím to stejně. Musíme s tím oba něco udělat,” prozradila veřejnosti Klusová. Karanténa jim tedy velmi pomohla upevnit jejich vztah a možná se i znovu zamilovat.

Video s Tomášem Klusem najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
30. 3. 2020 • 08:50

No v dnešní situaci srandovní vnímání této rodince.... jasně dobré lidé to posílí ve vztahu ty lascivní to zabije. Oni dva nikdy nepůsobili věrohodně a tato situace v omezení příjmu je asi rozdělí jo...3 děti a zajistit ten vyšší standart / oproti Franty s Kolbenky/ to je mezi mini těžký problé,...

stooslu
30. 3. 2020 • 08:25

Málo talentu, myšlenky o ničem, Havel na tričku, knížka bez textu, obzor jen v dohledu...vede se jim dobře, když mají čas zkoumat své pocity.

makmark
29. 3. 2020 • 12:09

Inteligentní Ewa Farna, která tomu havloidu dala vcas kopačky, by tady takovou umolousanou sracku o lásce za hrob veřejně nevystavovala. Chtěl přísavku - má přísavku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.