Křížková, Hruška, Finková a spol. v slzách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Křížková, Hruška, Finková a spol. v slzách! Zdrtila je smrt fotografa!

Náhlá smrt fotografa hvězd: Selhalo mu srdce! Pláčou Decastelo, Rezková i Finková
Náhlá smrt fotografa hvězd: Selhalo mu srdce! Pláčou Decastelo, Rezková i Finková (Facebook, Petr Mráček, archiv M. Pražáka)

Český showbyznys zasáhla další smutná zpráva! Ve věku 66 let nečekaně zemřel fotograf slavných Michal Pražák. Po třítýdenní hospitalizaci mu selhalo srdce. Slzy za kamaráda a kolegu roní muzikálová zpěvačka Hanka Křížková (64), moderátor Láďa Hruška (43) či pěvecká koučka Tváře Linda Finková (53).

Fotografova smrt je zasáhla. „Ta zpráva mě šokovala, Michal byl skvělý a laskavý člověk,“ okomentovala kamarádův skon Křížková „Je mi to moc líto,“ napsala Finková na Facebooku. „Michale, to snad ne!“ doplnila slova černým srdíčkem moderátorka Eva Decastelo (42). Soustrastná slova pak přidali Láďa Hruška i »černobílá Popelka« Eva Hrušková (69).

Koučka z Tváře Linda Finková je za vodou: V pandemii mám práce až nad hlavu!

Video se připravuje ...

„Ach jo, to je moc smutný. Bydleli jsme sto metrů od sebe...“ posteskla si herečka. Zrušené schůzky Většina umělců se kaje, že si na fotografa v poslední době neudělala čas. „Pořád jsme si říkali, že musíme pokecat a dát si kávu a nebo něco ostřejšího. Jednou to nevyšlo mně a potom zase Míšovi. Nejhorší a nejsmutnější na tom je, že tam na druhý břeh za ním nemůžu,“ napsala zpěvačka Šárka Rezková (52).

Umělý spánek

Ještě v červenci byl Michal pracovně na několika společenských akcích. Pak se ale náhle odmlčel. S kardiovaskulárními obtížemi, s nimiž řadu let bojoval, ho převezli do Nemocnice Na Bulovce. „I když to mnozí netušili a on tím nikoho neobtěžoval, jeho zdravotní stav byl opravdu vážný! A jak upřesnil jeho nejbližší člověk, posledních několik dní byl Michal v umělém spánku, z kterého tak nějak volně přešel na druhý břeh, odkud už není návratu,“ napsal fotografův spolupracovník René Kekely.

Další zranění Hany Křížkové: Praskl jí úpon ve vazu...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.