Linda Finková: Co vyzradila o zákulisí Tváře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Linda Finková: Co vyzradila o zákulisí Tváře?

Linda Finková
Linda Finková (profimedia)

Musela za ní zaskočit loňská soutěžící Bára Basiková (58). Když se totiž točila pátá epizoda Tváře, pěvecká koučka Linda Finková (52) byla mimo hru kvůli onemocnění covidem. Deníku Aha! nyní popsala přísnější opatření, jež musí všichni dodržovat.

Na nedostatek práce si jako jedna z mála nestěžuje. Kromě online výuky svých žáků na Pražské konzervatoři jí 11 týdnů zaměstnává drilování soutěžících v 8. řadě show Tvoje tvář má známý hlas. V únoru si ale musela udělat nucenou pauzu – neprošla totiž testem na covid a na natáčení dostala stopku.

Nova přitvrdila

Po loňských zkušenostech, kdy to chvíli vypadalo, že Tvář ani nedotočí, kolik lidí onemocnělo nebo muselo do karantény, musel štáb Novy přitvrdit. „Ano, je to přísnější. Testujeme se ne jednou týdně, ale dvakrát. Náhubky nosíme pořád," popsala Finková, jak to chodí v zákulisí Tváře.

Koučka z Tváře Linda Finková je za vodou: V pandemii mám práce až nad hlavu!

Video se připravuje ...

Jako domino

„Takhle to je a je to v pořádku, protože kdo chce pracovat, tak se musí chránit. A musí chránit okolí, protože pak by to bylo jak domino – jeden se nakazí, rázem je nakažených dalších dvacet, nikdo nebudeme mít práci a celý se to podělá. Takže já to respektuju,“ dodala hlasová koučka.

Dává lekce navíc

Linda se snaží vycházet Petru Rychlému (55), Hance Holišové (40) a dalším »šampiónům« vstříc. Nezrušila ani lekce mimo ateliéry. „Každý potřebuje něco jiného a já se tomu přizpůsobuji,“ popsala hlasová koučka. Protože ale trénuje s lidmi, kteří už Tváří jednou prošli, dost jí to prý ulehčuje práci. „Je to hodně znát. Všichni už vědí, do čeho jdou a jak funguju, takže s nikým nemám žádné problémy,“ dodala Finková. Pátý díl Tváře můžete sledovat už zítra od 20.20 na Nově.

Linda Finková: Předsevzetí? Nikdy, stejně nezhubnu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.