Finková se dočkala druhého syna: Spory s Geňou narůstají! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Finková se dočkala druhého syna: Spory s Geňou narůstají!

Geňa prý malého do Egypta nevzal, aby mohl pít alkohol.
Geňa prý malého do Egypta nevzal, aby mohl pít alkohol. (Foto: Aha! - Mária Rušinová, Martin Hykl, koláž Ahaonline.cz)

Není nic neobvyklého, když se pár rozkmotří a z lásky se stane, když ne nenávist, tak problematický a vyhrocený vztah. Jsou-li ze vztahu ještě děti, hned je o důvod víc k hádkám a nedorozuměním. Stejně jako v případě zpěvačky Lindy Finkové (46) a komika Richarda Genzera (48). Stále ještě manželka se totiž do Geni pustila hned po svátcích a znáte to - jak na Nový rok...

Konfliktní vztah rodičů se pochopitelně přenáší i na děti Viktorku (15) a Matýska (6). Prvně jmenovaná v rámci pubertální revolty utekla od matky a žije s Genzerem a jeho partnerkou Markétou (37). A syn se nyní stal důvodem, proč se Linda Finková do manžela navezla. Táta Geňa se svou milou a dcerou vydali na Silvestra do Egypta a malého školáka nevzali. "O malýho by se totiž museli starat, nemůže ještě chodit pařit. Ale abych mu nekřivdila, vzal ho teď aspoň na hory," říká zpěvačka.


Sama si teď užívá dokonce Matěje dva. Do Lindina domu se zatím z neznámých příčin nastěhoval syn jejího partnera Milana Matěj (24). Nový "syn" však v novém bydlení k velkému štěstí nepřišel. Teď je u nás velkej Matěj a hned se zranil. Chtěl mi pomoct na zahradě, ale praskla pod ním větev a rozsekl si nohu," prozradila Finková se smíchem.



Přečtěte si
britva
15. 1. 2015 • 18:01

tak pro mně absolutní asex ženská ta Finková. ty voe, ta má vsobě něco, co mi je naprosto vodporný. nedovedu to vyjádřit, ale tu bych na ulici ani neregistroval. za mě ten Geňa taky žádnej model, ale připadá mi normální i povahově. ale ta finková, tak to bude super sfině na entou

rezacek
15. 1. 2015 • 09:53

Já furt koho mi ta Finková přiopomíná. Už vím. Legendární "umělkyni" Ludmilu Pelikánovou. To je síla.

bjuno
15. 1. 2015 • 08:51

On ten "rypák" Finkové je taky teda "nádhera".....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.