Exmilenci Berdych a Šafářová si nemůžou přijít na jméno: Tady to smrdí konfliktem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exmilenci Berdych a Šafářová si nemůžou přijít na jméno: Tady to smrdí konfliktem!

Bývali dlouhá léta přáteli, dokonce více než to. Dnes jsou jejich vztahy velmi vypjaté.
Bývali dlouhá léta přáteli, dokonce více než to. Dnes jsou jejich vztahy velmi vypjaté. (Foto: Aha!-ara, koláž Aha!)

Chodili spolu z čisté lásky... A to celých devět let! Teď si bývalí tenisoví milenci Lucie Šafářová (28) a Tomáš Berdych (29) málem nemohou přijít na jméno.

Když v létě 2011 potvrdili konec vztahu, použili klasickou formulku. „Rozešli jsme se jako dospělí lidé. Necítíme k sobě žádnou zášť. Zůstaneme kamarády,“ řekla za oba Lucka. Jenže tři a půl roku po rozchodu už mluví jinak. Jste s Tomášem kamarádi? Tak zněla otázka v rozhovoru pro páteční vydání časopisu Téma. Odpověď?

„Musím říct, že bohužel nejsme,“ přiznala barvu Šafářová s dodatkem, že když se náhodou potkají, ze slušnosti se pozdraví. „Dříve jsem mu po jeho úspěchu poslala několik gratulací. Teď už ne,“ prozradila ještě. Přitom se znají od útlého dětství z prostějovských kurtů, kde oba odstartovali svou hvězdnou kariéru. Co si ti dva udělali?! Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky? Lucii Šafářové to neříkejte! „Nedávno jsem se vrátila ke svému americkému expříteli,“ práskla na sebe v časopise Téma. Znovu tak randí s Troyem Hahnem (32), kterého si nabrnkla při US Open 2013. „Snažím se mu ukazovat naši zemi, naše tradice a trochou ho učit česky,“ prozradila tehdy o bývalém profíkovi, který šest let trénuje pro americkou tenisovou asociaci.



Přečtěte si
jerry
15. 2. 2015 • 20:28

Hitler měl rád pejsky a děti.

nicnezpravda
15. 2. 2015 • 12:53

Těžko můžou být kamarádi,když se rozešli kvůli nevěře - vyspal se s vypočítavou Sátorovou..jiný důvod k rozchodu nebyl..

tenerife
15. 2. 2015 • 12:47

Lucie je moc hezká a sympatická žena, v Prostějově má byt vedle mojí kamarádky, na nic si nehraje, ona je první, která vždy pozdraví,moc jí držíme palce a přejeme vše jen to dobré.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.