Sexy moderátorka TV Barrandov: Sotva nastoupila, už má problémy! Nenávist kolegů!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Sexy moderátorka TV Barrandov: Sotva nastoupila, už má problémy! Nenávist kolegů!?

Eva Perkausová
Eva Perkausová (Filip Matušinský)

Vycházející moderátorská hvězdička Eva Perkausová (21) se zatím neměla v TV Barrandov mnoho šancí se ukázat, už ale zjevně dokázala mezi svými kolegy a spolupracovníky způsobit pořádné haló. Bohužel ne v dobrém slova smyslu…

Podle našeho zdroje z televize si nicméně za své nesnáze s okolím nemůže vnadná moderátorka sama. „Je veřejným tajemstvím, že má něco s Charouzem. Tím starším. A právě ten se jí snaží tlačit dopředu, jak to jen jde. A hodně tvrdě,“ tvrdí náš zdroj s tím, že své kolegy zřejmě Eva popuzuje i tím, že ve svých jednadvaceti letech jezdí do práce v křiklavě červeném mercedesu třídy C za zhruba milion.

Podle našeho práskače Evin osmapadesátiletý přítel bedlivě sleduje všechno, co se okolo jeho milé děje a zasahuje do práce řady lidí, kteří se vycházející hvězdu snaží propagovat jako novou Borhyovou. „Nedovolí odvysílat ani otisknout nic, kde by jeho milá nepůsobila jako dokonalá bytost, a tak se řada připravených materiálů musela zničit,“ tvrdí náš zdroj.

Stejně měl dopadnout i televizní dokument o tom, kterak se Eva Perkausová učí správně mluvit pod dohledem jazykové lektorky Postlerové. „Připravenou reportáž o tom, jak se učí správně mluvit, měl zarazit sám Charouz starší s tím, že tu jeho nikdo nesmí ukazovat, jak se něco učí. Ona se prý nic učit nepotřebuje,“ tvrdí náš zdroj, podle kterého si řada lidí v TV Barrandov, že by se toho naopak Eva měla učit opravdu hodně, protože až na pózování před fotografy ničím nevyniká.

Jak se zdá, bývalá hvězda Playboye si během krátké doby stihla v nové práci udělat hodně nepřátel. Nepochybujeme nicméně o tom, že svou roli hraje v celé záležitosti také typicky česká vlastnost – závist. Prsatá blondýna s dokonalou figurou, červeným bourákem a bohatým, skoro třikrát tak starým přítelem? Tohle přece musí spoustu lidí rozčilovat. Ale jak to vypadá, nejsou tyhle věci jediné, co na vyvinuté blondýnce jejím kritikům vadí.





Autor:  taj

Přečtěte si
kiraa
6. 4. 2015 • 11:32

opravuji - naprosto jista

kiraa
6. 4. 2015 • 11:30

nicnezpravda -------------Nevim ,kdo jste ,ale Evu Perkausovou znam velice dobre , a jsem si naprsot jista, ze Eva nema ani jednu plastiku , tady se u Vas ukazuje myslim pouze zavist a ceska povaha ,Pekny den

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.