Fotograf Pražák (†66) nebude mít pohřeb? Křížková, Hruška a spol. zakročili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Fotograf Pražák (†66) nebude mít pohřeb? Křížková, Hruška a spol. zakročili

Zesnulý fotograf s kamarádem Láďou Hruškou.
Zesnulý fotograf s kamarádem Láďou Hruškou.  (Facebook, Petr Mráček, archiv M. Pražáka)

Rodina zesnulého fotografa hvězd Michala Pražáka (†66) neplánuje veřejné poslední rozloučení. Jeho slavní přátelé v čele s muzikálovou zpěvačkou Hankou Křížkovou (64) či moderátorem Láďou Hruškou (43) se proto rozhodli pro uspořádání pietní akce.

„V pondělí třicátého srpna proběhne vzpomínková akce na pražské Náplavce tak, jak by si to Michal jistě přál. Kdo má zájem se zúčastnit, má možnost a bude jistě vítán,“ oznámil fotografův spolupracovník a manažer René Kekely.

Další zranění Hany Křížkové: Praskl jí úpon ve vazu...

Video se připravuje ...

„Michal byl skvělý a laskavý člověk,“ řekla Křížková s tím, že si určitě zaslouží důstojnou pietu. V umělém spánku Pražák, který ještě v červenci čile pracoval, ležel poslední tři týdny v nemocnici na Bulovce se srdečními problémy. „Poslední dny byl v umělém spánku, ze kterého se už neprobral,“ popsal Aha! manažer. Podle něj měl fotograf zdravotní problémy delší čas, ale moc o nich s nikým nemluvil. O jeho pejsky Floutka a Fionu bude podle nejbližších dobře postaráno.

Utrpení u Ládi Hrušky: Plicní embolie a operace páteře!

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.