Finková přiznala "kostlivce ve skříni": Zablbla jsem si ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Finková přiznala "kostlivce ve skříni": Zablbla jsem si ...

Linda Finková
Linda Finková (Machan, Pátek, Hykl, Kundrát)

Ve světě šoubyznysu je řada celebrit, která z osobních důvodů raději něco skrývá. Pověstného "kostlivce ve skříni" má také Linda Finková (51). Hlasová poradkyně známá ze show Tvoje tvář má známý hlas přiznala závislost na automatech.

Stále ještě manželka Richarda Genzera (53) odtajnila, že v době jejich manželství velmi často navštěvovala hospodu, kde byly automaty. „Nikdy jsem nebyla na ničem závislá, ale asi rok jsem hrála automaty. Můj manžel měl druhého otce, který měl hospodu, kde byly tři automaty. Ponoukal mě, ať si tam hodím kilíčko. Tak jsem ho tam hodila a občas jsem pak v té hospodě hrála. Když to trvalo dva měsíce, už jsem v tom byla tak za osm tisíc,“ řekla webu extra.cz Finková.

„S Richardem jsme bydleli v Podolí a tam byla taky hospoda, tak jsem taky hrála. Takhle jsem to dvakrát týdně praktikovala asi rok, až jsem v tom už byla za dvacet tisíc. Už mě to začalo štvát," svěřila se.

Finková však patří mez ty šťastlivce, kterým se podařilo svou závislot utnout ve správný čas. „Nakonec se nám jednou podařilo vyhrát 27 tisíc. Tenkrát jsem si řekla: ‚A nazdar, konec!‘ Od té doby jsem tam nehodila ani páďo. Zablbla jsem si a je to vyřízené,“ řekla hlasová koučka.

Navždy manželkou Genzera? Linda Finková přiznala, proč rozvod není možný!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.