Další rána pro StarDance! Porotce skončil v nemocnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další rána pro StarDance! Porotce skončil v nemocnici

Genzer se patrně potýká s bolestmi zad
Genzer se patrně potýká s bolestmi zad (Foto Česká televize, Facebook, ara)

Ve StarDance je zase »veselo«. Po Tereze Kostkové, která ulehla s covidem a kvůli čemuž museli jít neočkovaní soutěžící do desetidenní karantény, prapodivném konci Simony Babčákové a zpřísnění pravidel pro styk soutěžících přichází další bomba! V ohrožení je jeden z porotců!

Richard Genzer (54) pořádně vyděsil nejen fanoušky soutěžního tanečního pořadu. Poslal totiž video z nemocnice na Malvazinkách.

Richard Genzer slibuje proměnu. Dvě brady a pupek musí pryč!

Video se připravuje ...

„Musíte vydatně snídat. Snídaně musí obsahovat cukr, prostě všechno, co má mít. A já tak rozhodně snídám,“ říká ve videu, které umístil na sociální síť Instagram a zabírá kapačku s jakousi látkou, která napájí přímo jeho žílu. Zatímco některé sledující zjevně pobavil, neb se pod videem objevují komentáře typu: „To je to nové snídaňové menu z Mekáče?“ nebo „A co bude na oběd? Klystýrek médium pěkně“, v jiných zdravotní stav porotce vyvolává dotazy, zda bude schopný účinkování v dalších přenosech.

Sám Genzer se diagnózou nepochlubil, sdílná nebyla ani bývalá manželka Linda Finková (53) „Geňa těhotný není, to vím určitě a já taky ne,“ řekla Blesku. Proslýchá se však, že Genzer se potýká s bolestmi zad, kvůli kterým dochází na Rehabilitační kliniku.

KARLOS SHOW o šipkách: Zlej Kája a Genzer házeli po tupláku. Jak je dobrý Vémola?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sorgedoktor
11. 11. 2021 • 11:46

Necemu nerozumim. Mam tomu rozumet tak, ze ockovani do karanteny nemusi, nebo jak

mbmb
10. 11. 2021 • 19:07

Chudák Žbirka zemřel, je mi to líto.Prijemny kluk z Blavy s anglickým humorem. Měl bacil který mu ničil plíce ne Covid !!!

Anonym
10. 11. 2021 • 15:42

Pada to jak mouchy, http­s://ww­w.bit­chute­.com/v­ideo/k­rywPA2­N9Pn5/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.