Respirátory dusí StarDance: Další vyhazov kvůli covidu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Respirátory dusí StarDance: Další vyhazov kvůli covidu?

StarDance: Marek Eben a Tereza Kostková
StarDance: Marek Eben a Tereza Kostková (ČT)

Česká televize dnes odvysílá pátý přímý přenos StarDance! Jeho přípravy provází brutální zpřísnění covidových opatření. Podle informací Aha! např. všechny zkoušky musí účinkující od tohoto týdne absolvovat v respirátorech, před dnešní generálkou podstoupit kontrolní PCR testy a musí mezi sebou dodržovat doporučené rozestupy. Je znát strach, aby nemuseli vyhodit kvůli covidu další pár.

Producenti StarDance mají takový strach z další nákazy v týmu, že dělají vše pro to, aby se situace s nemocnou moderátorkou Terezou Kostkovou (45), ale i herečkou Simonou Babčákovou (48), která podle několika zdrojů Aha! marodí s covidem, neopakovala. V ohrožení je hlavně zpěvák Mirai Navrátil (29), který má za sebou už jednu absenci kvůli karanténě. Pokud by se situace opakovala, podle licenčních pravidel BBC by ho to stálo místo v soutěži stejně jako Babčákovou.

Publikum zatím v sále zůstává

Proto musí všichni účinkující chodit v zákulisí v respirátorech a nesmí je sundat ani při zkouškách na parketu. „Je to otravné, ale musíme to zvládnout, aby ta Star- Dance nějak běžela,“ řekl Aha! jeden z účinkujících, který si nepřál být jmenován. „Nově máme také občerstvení přímo v šatnách, abychom se společně nepotkávali v jedné místnosti,“ dodal. ČT se tento týden rozhodovala, jestli v rámci opatření také nezruší účast diváků v sále, jako se tak v minulých týdnech stalo u zahraničních verzí soutěže. Zatím ale k tomuto opatření producenti nepřistoupili, a tak i dnes diváci ve studiu usedou. Po celou dobu přímého přenosu ale budou muset mít respirátory.

Diváci se bouří kvůli Stardance! A první reakce modelky vězněné v Pákistánu

Video se připravuje ...

Bibi v ohrožení!

Aspirantkou na vypadnutí je podle bookmakerů Marika Šoposká (32), jež tvoří dvojici s tanečníkem Robinem Ondráčkem (30). Pro záchranářku Bibi ze seriálové Ordinace by bylo dnešní vyřazení nehezkým dárkem ke včerejším narozeninám. „Kurz na to, že bude ze soutěže vyřazena, je aktuálně na hodnotě 2,20:1. Dalšími, kdo by mohli v taneční show skončit, jsou Mirai Navrátil nebo Andrea Sestini Hlaváčková se shodným kurzem 3,50:1,“ uvedla mluvčí sázkové kanceláře Chance Markéta Světlíková.

Televize: Vše řešíme s hygienou

Česká televize do této chvíle deníku Aha! jasně neodpověděla na otázku, jestli minulý týden Simonu Babčákovou a jejího tanečníka Martina Prágra (27) vyřadila kvůli tomu, že měla herečka pozitivní test na covid. Z Kavčích hor tvrdí, že se nic zásadního v soutěži neděje. „V současné době se na další soutěžní večer připravují všechny taneční páry. U všech ale platí, že musí před přenosem projít PCR testy,“ napsala mluvčí ČT Karolína Blinková.

Lábus v nemocnici, dostal lék jako Trump! A Kubišová nesměla vycházet

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
14. 11. 2021 • 12:27

já se ráda dívám, je to taková pohoda v sobotu večer. ale diváky v sále bych docela oželela, jen kdyby nemuseli vyhazovat učinkující taneční páry. zbytečně riskuje čt.

aveneta
13. 11. 2021 • 10:50

Tato licenšní soutěž má své pravidla....no pro mnoho lidí je to bezvýznamná soutěž, ale naopak je velké množství lidí kteří toto rádi sledují, je to takový relax od běžných starostí, krása lidského pohybu na hudbu...jo, jsme lidé různí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.