Tanečník tenistky Hlaváčkové Michal Necpál: Dál zaskakuje brácha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tanečník tenistky Hlaváčkové Michal Necpál: Dál zaskakuje brácha!

Andrea Sestini Hlaváčková  ve StarDance
Andrea Sestini Hlaváčková ve StarDance (Instagram)

Bez svého nemocného tanečníka se tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (35) bude muset obejít minimálně do tohoto pátku, dokdy je Michal Necpál (34) v nařízené izolaci! Podle informací Aha! ho sejmul covid-19 a do StarDance se bude moci vrátit pouze tehdy, bude-li mít v pátek negativní PCR test.

Do té doby bude s bývalou tenistkou na další přímý přenos trénovat Michalův bratr Jakub. „On s tím počítá a předběžně také počítá i s tím, že bude tančit asi i v sobotním živáku. Michalovi nebylo vůbec dobře a nikdo moc nevěří tomu, že už bude v pátek negativní,“ řekl deníku Aha! zdroj ze štábu Star- Dance. „Přátelé, tahle pitomá pandemická doba si bohužel v tuto chvíli vybrala daň u mě,“ napsal o víkendu v prohlášení Michal.

Další covid ve Stardance a ČT mlčí! A Saudek má ročního syna, kterého neviděl

Video se připravuje ...

„Věřím v lepší zítřky a snažím se myslet pozitivně,“ dodal s tím, že prosí fanoušky o zasílání hlasů pro Andreu a svého brášku. ČT k Necpálově neúčasti řekla jen tolik, že je nemocný. Více jeho absenci nekomentovala. Stejně tak nemoc u ostatních, třeba u poradce tanečníků Marka Zelinky (34) či Simony Babčákové, která byla vyřazena...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.