Další těžko ve StarDance! Hádky neberou konce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Další těžko ve StarDance! Hádky neberou konce

Čtvrté kolo StarDance: Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál
Čtvrté kolo StarDance: Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Ve StarDance je zase veselo! Jen co se přestal na chvíli řešit covid anebo podivuhodný konec účasti Babčákové, nastupuje sourozenecká válka. S Andreou Sestini Hlaváčkovou (35) už totiž podruhé zatančí namísto Michala Necpála (34) jeho mladší bratr Kuba. 

Michal Necpál se už podruhé z důvodu onemocnění nemůže zúčastnit dalšího tanečního kola, a tak opět nastoupí mladší bratr Jakub. Ten sice dosahuje stejných kvalit, které mohou Andreu Sestini Hlaváčkovou posunout blíž k vítězství, nicméně si moc nechce nechat mluvit do choreografie, a to Michala zvedá z postele!

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...

„Jakub se poprvé učil choreografii z videa, ale po předchozí zkušenosti mu přišlo tentokrát lepší postavit si ji už celou sám, jenže Michal je proti,“ prozradil eXtra.cz zdroj ze štábu. „Dost to kvůli tomu mezi nimi jiskří, jsou takzvaně na nože. Nervozita holt funguje. Michal je na nervy, že zase chybí a chce to řídit aspoň na dálku. Jakub ale odmítá, aby byl jenom figurka, která pomůže a udělá všechno, co se mu řekne. Chce to dělat aspoň trochu po svém,“ dodal.

Další covid ve Stardance a ČT mlčí! A Saudek má ročního syna, kterého neviděl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
24. 11. 2021 • 13:10

to by se nemělo dovolit, měnit taneční partnery během soutěže. není to fér vůči ostatním párům. letos se to mělo asi celé raději zrušit a ne to flikovat!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.