Tenistka Hlaváčková: ODMÍTLA TANEČNÍKA PO BABČÁKOVÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tenistka Hlaváčková: ODMÍTLA TANEČNÍKA PO BABČÁKOVÉ!

Andrea Sestini Hlaváčková skončila ve StarDance
Andrea Sestini Hlaváčková skončila ve StarDance  (instagram.com)

Až po svém vyřazení ze StarDance bývalá tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (35) odhalila, jak velké drama byl výběr jejího zaskakujícího tanečníka v době, kdy oficiální partner hvězdy taneční show Michal Necpál (34) musel do karantény a později pak sám onemocněl covidem-19.

Při první Necpálově absenci poradce tanečníků Marek Zelinka (34) vymyslel, že by za Michala mohl zaskočit jeho bratr Jakub. „Tehdy mi to prvně volali z České televize a až pak mi to oznámil Michal. Nechávalo mě v klidu, že jsou to bráchové a budou asi sladění,“ vysvětlila Andrea. Po týdenní absenci se Michal Necpál do soutěže vrátil, za týden ale onemocněl a produkce musela situaci řešit znovu. Jakub tehdy ve hře nebyl.

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...

„Jednali o tom, že by se mnou tančil Martin Prágr, protože Simona Babčáková už byla ze hry vyloučena. Byl volný a měl čas, ale já jsem chtěla tančit s Jakubem. Nechtěla jsem se učit se třetím tanečníkem,“ prozradila včera na Frekvenci 1 Hlaváčková. „Když Michal chyběl podruhé, tak se počítalo, že dva díly nebude,“ dodala a nepřímo tak připustila, že Necpál měl covid-19...

Rozhovory s Kubou

I když už je Michal Necpál zdravý, všechny rozhovory po vyřazení absolvuje Andrea s jeho bratrem. Takto se na tom s Jakubem produkce StarDance dohodla, ačkoliv byl vlastně jen zastupujícím tanečníkem.

Další covid ve Stardance a ČT mlčí! A Saudek má ročního syna, kterého neviděl

Video se připravuje ...

Ze zákulisí tanečního večera: Útrpné výrazy a stoupající nervozita

Vizážisté a kadeřníci se před sobotním hlavním přenosem StarDance zase pořádně vyřádili. Herec Jan Cina (33) vypadal, jako kdyby ho zásahl elektrický proud. Příčesky létaly vzduchem a některé z dam pod rukama profesionálů trochu trpěly. Na některých soutěžících se začala hodně podepisovat nervozita i únava. Útrpný výraz předvedla Honzova taneční partnerka Adriana Mašková (23). Naplétání příčesku a stahování vlasů gumičkami nebyla podle krásčina výrazu žádná hitparáda. Neustálé nánosy líčitel už tak trochu otravují zpěvačku Terezu Černochovou (38).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.