Další změny ve StarDance kvůli nákaze: VOZÍČKÁŘI SI NEZATANČÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Další změny ve StarDance kvůli nákaze: VOZÍČKÁŘI SI NEZATANČÍ

Společný trénink tanečníků a jejich patronů na vozíčku.
Společný trénink tanečníků a jejich patronů na vozíčku. (Foto Česká televize)

Bývalo zvykem, že během benefičního večera pro Centrum Paraple tančili soutěžící s přiděleným vozíčkářem ve třech. Dnes to ale bude jinak.

Produkce se rozhodla dnešní večer trošku pozměnit a vozíčkáři tak budou pouze v rolích patronů a zbylých pět párů bude tančit jen pro ně. Nakonec si ovšem všichni dohromady zatančí – ve speciálním společném čísle. Hvězdní soutěžící jsou z charitativního večera lehce nervózní, protože ač se dnes nebude vyřazovat, vědí, že to bude hodně o emocích.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...

„Bojím se, abychom v sobotu nebyli moc naměkko. Člověk si uvědomí, jak moc se občas chová nevděčně vůči tomu, co má,“ řekl zpěvák Mirai Navrátil (29), jenž si musel zvykat na změnu. Jeho taneční partnerku Lenku Noru Návorkovou (30) ze zdravotních důvodů nahradí Tereza Prucková(36), kterou na parketu protáčel dneš už vypadlý Zdeněk Godla (46).

Chlopčík má stále covid

Ještě tento týden musí být porotce Zdeněk Chlopčík (64) v karanténě kvůli pozitivnímu testu na covid-19. „Pan Chlopčík v porotě nezasedne z důvodu karantény. Stejně jako minulý týden ho nahradí Václav Kuneš,“ řekl deníku Aha! Z. Chlopčík Daniel Maršalík z České televize.

Veronika Lálová ukázala svou sbírku bot! Neuvěříte, kolik jich má!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.