Další zdravotní problémy ve StarDance: Tanečnice Miraie odpadla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další zdravotní problémy ve StarDance: Tanečnice Miraie odpadla

V sobotu nahradí Miraiovu blondýnku sympatická zrzka.
V sobotu nahradí Miraiovu blondýnku sympatická zrzka. (Foto Česká televize)

Sobotní večer ve StarDance bude opět ve znamení změn. Mirai Navrátil (29) přišel o svou tanečnici Lenku Noru Návorkovou (30), jejíž tělo už zkrátka nezvládlo takový nápor a potřebuje si odpočinout.

Naštěstí má televize dostatek náhradníků z odpadlých párů a zpěvák tak vyfasuje tanečnici po herci Zdeňku Godlovi (46). „Nejen covid je nepřítelem StarDance, ale letošní ročník je opravdu náročný jak fyzicky, tak psychicky. Bohužel podařilo se mi najít limity vlastního těla. Bolí mě úplně všechno, sotva dokážu chodit,“ řekla Lenka, co ji dostalo na kolena s tím, že je moc ráda, že záskokem bude zrovna Tereza Prucková(36), která už se zpěvákem poctivě piluje na sobotní vystoupení.

Vítězná kapela roku Mirai: Jsem vyděšený, nedokázal jsem to přijmout, říká Navrátil

Video se připravuje ...

„Terka je skvělá a během chvíle byla naprosto v obraze a už koučuje mě. Samozřejmě, že jsem na Lenku zvyklej a je to pro mě teď jiný, ale věřím, že to zvládneme,“ dodal Mirai na zrzčinu adresu. Sobotní večer se má tančit pro Centrum Paraple a vzhledem k charitativnímu podtextu nebudu nikdo z párů vypadávat.

Rozpracované skladby si Mirai ukládá rovnou pod názvem „hit“

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.