Verner ze Stardance v koncích: Tímhle partnerku zklamal | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Verner ze StarDance v koncích: Tímhle partnerku zklamal

Kristýna Coufalová a Tomáš Verner.
Kristýna Coufalová a Tomáš Verner. (Instagram)

Krasobruslař Tomáš Verner (35) už přestává zvládat nátlak spojený s taneční soutěží StarDance. Začal odkládat tréninky a těžko říct, jak to vnímá jeho taneční partnerka Kristýna Coufalová (36).

Už toho na něj je příliš. Verner (35) začíná pociťovat fyzické vyčerpání. Neustálé tvrdé tréninky a tlak z dokonalého výkonu na parketu se na něm začínají podepisovat. „V neděli už jsem měl malou krizi a v úterý večer jsem rušil trénink,“ prozradil krasobruslař pro web Super.cz.  „Trochu mě deptá, že jsem si o sobě myslel, že jsem talentovaný a že mi věci půjdou rychle a ony nejdou,“ dodal smutně.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...

Jeho taneční partnerka Kristýna Coufalová z toho asi nebyla příliš nadšená. „Vážím si času Kristýnky, který mi věnuje a v úterý večer už jsem nebyl schopen přijít na zkušebnu a učit se tanec, tak jsme to přeložili na středu ráno a pak si dali zbytek dne volno, protože už je to opravdu náročné a klobouk dolů před všemi, kteří to zvládají,“ vysmekl poklonu všem svým tanečním kolegům. Uvidíme, jak zvládne sobotní rumbu.

Krasobruslař Tomáš Verner se ztrácí před očima! Tanec s ním dělá divy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
24. 11. 2021 • 23:11

Se mi nechce věřit, že je taková bačkora a slaboch, se mu pocuchalo ego, to moc nesnese, vždyť je to hra a zábava, bože můj to je srabotka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.