MIRAI po kolapsu na invalidním vozíku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

MIRAI po kolapsu na invalidním vozíku?

Mirai skončil na vozíku
Mirai skončil na vozíku (Foto pro Aha! – Mikuláš Křepelka, Česká televize, ara)

Taneční partnerku nutí k nočním tréninkům, protože je to prý produktivnější. Zhubnul už před StarDance a je v nebývalé kondici. Po zhýralém období mladého rockera Mirai Navrátil (29) obrátil, víc sportuje a míň pije a má rád výzvy.

Dvě minuty v sudu v ledové vodě, to je tradiční ranní rituál. Otužování dělá chlapa! Loni se vydal na drsný závod B7, což je 101kilometrová štreka přes sedm beskydských vrcholů. Došel za 31 hodin, nestihl začátek koncertu, ale nakonec ho odehrál. Na vozíčku...

Rozpracované skladby si Mirai ukládá rovnou pod názvem „hit“

Video se připravuje ...

„Přišlo mi to nejdřív jako dobrý nápad, ale od třetího kopce jsem se belhal, ruplo mi v levým hamstringu (sval stabilizující koleno – pozn.) a od sedmdesátého kilometru jsem už byl na ibalginech,“ líčí frontman kapely Mirai závod pro šílence nebo železné muže. Cestou mu nadšení fanoušci okolo trati pouštěli jeho hit »Když nemůžeš, tak přidej«. Slyšel to třeba stokrát, pak už nevnímal. „Ale když si to broukali závodníci, co mě předbíhali, to už bolelo,“ přiznal se Lucii Výborné v rozhovoru na Radiožurnálu.

„A když mě vezli na invalidním vozíčku na koncert, přejel technik kabel a vyklopil mě. Nemohl jsem se zvednout ze země, fakt to nešlo.“ Nicméně si závod užil, ale k recidivě zřejmě nedojde. Pocitově úžasné, fyzicky zničující. „Rozhodně to není nic zdravého. Přišlo mi to ale jako dobrý nápad, protože jsem z Frýdku-Místku, což je podhůří Beskyd. Mimochodem, těch kopců je devět, sedm jich splňuje nějakou výšku, proto se říká sedmička.“ Jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková (30) o něm tvrdí, že je drak, jak zarputile trénuje. Před třemi lety vyhrála StarDance s Jiřím Dvořákem, teď chytla dalšího zaťatého bojovníka. „Trénovali jsme pořád, ale hodně času jsme prokecali, kafíčko, dortíčky, tak jsme si vyhradili míň tréninků,“ vysvětluje Mirai. Navíc ho bolely kyčle a kolena, chtěl jim dát pohov. „Nemám je geneticky dobrý, mám kloubní nedostatečnost. Beskydy, to je dobré, ale taneční zkušebny, to je horší. Lenička mě rozhýbala, ale odpočívat musím,“ přiznal ještě Lucii Výborné.

Vítězná kapela roku Mirai: Jsem vyděšený, nedokázal jsem to přijmout, říká Navrátil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
21. 11. 2021 • 13:59

Jak píše "vybláznil se"
Dnes je tzv. v kurzu s kapelou a ještě ho vidím ve Star Dance jo snaží se, tak ať se mu daří

begonie
21. 11. 2021 • 12:32

Sympaťák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.