Verner podruhé otcem! S manželkou zvolili netradiční jméno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Verner podruhé otcem! S manželkou zvolili netradiční jméno

Tomáš Verner s manželkou Tammy.
Tomáš Verner s manželkou Tammy. (Tonda Tran)

Již podruhé se bývalý krasobruslař Tomáš Verner (35) raduje ze syna, kterého přivedla na svět manželka Tammy. Tentokrát se shodli na spíše zahraničním jméně, stále jsou ale verní svým iniciálám T. V.

Radostnou novinu, kterou doplnil o krásný snímek, oznámil Tomáš na svém instagramovém profilu během včerejšího večera. "Náš malý uzlíček radosti. Moje úžasná žena Tammy přivedla na svět našeho druhého syna Tima (Timothyho) Vernera. Jsem navždy vděčný za náš druhý zázrak lásky," napsal na Instagramu Tomáš Verner.

Tomáš Verner o krasobruslařské legendě Karolu Divínovi

Video se připravuje ...

Pod příspěvkem v komentářích zavalily Tomáše gratulacemi jeho známí, jakými jsou i plážová volejbalistka Markéta Sluková-Naush (33) či kolegyně ze StarDance, farářka Martina Viktorie Kopecká (35) a tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (35). "T.V. čtyřčlenná rodina. Přeji vám všem jen to nejlepší," napsala Andrea, jak informoval web eXtra.cz.

Manželé Vernerovi se radují již z druhého syna. V září roku 2020 měli rodičovskou premiéru se synem Tomášem a bývalý krasobruslař přiznal, že ho otcovská role baví a nemá problém manželce Tammy v lecčem vypomoci.

Krasobruslař Verner o StarDance: Nevím, kolik bolesti snesu

Video se připravuje ...

"Ano, pomáhám zcela se vším a nebojím se ani přebalování. Mám o dvanáct let mladší sestru, takže už jsem si tyhle rodičovské úkoly vyzkoušel a naučil, když jsem byl malý kluk. Takže i koupání, krmení, ukládání do postýlky, čtení pohádek. Nic mi zkrátka není cizí a dělám to rád," dodal pro výše zmíněný web Tomáš Verner.



Autor:  apk

Přečtěte si
lukdav
1. 5. 2022 • 08:45

Tomáši, ať se daří dál. Brzy budeš moci vychovávat nové šampiony!

-bello-
30. 4. 2022 • 13:03

Verner mi nijak sympatický není a postrádám gratulace od Lucinky Vondráčkové a její koment, jak mu to s manželkou spolu hezky funguje Na psycho rozbory druhých je Lucinka kadet !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.