Babčáková šla s kůží na trh: Emoční křehkost a nestabilita | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Babčáková šla s kůží na trh: Emoční křehkost a nestabilita

Simona Babčáková
Simona Babčáková (Marek Pátek)

„Je to velké společenské tabu. Dokonce i my ženy se o tom stydíme mezi sebou mluvit," tvrdí o ženském přechodu Simona Babčáková (48). Jak ona sama toto citlivé období prožívá, co cítí?

„No, není to tak lehké, jak jsem si představovala. Tím, že jsem svou ženskou sebehodnotu nikdy neměla položenou na prvoplánové kráse, jsem si myslela, že tím projdu snadno. Velmi mě zaskočilo, když najednou přišlo zúčtování, ohlédnutí se za svým životem, setkání s pozdní lítostí všeho, co už neprožiju, a smíření se se svým příběhem, že se tkal, jak se tkal," svěřila se Simona Babčáková magazínu Téma.

Diváci se bouří kvůli Stardance! A první reakce modelky vězněné v Pákistánu

Video se připravuje ...

„Plus teda velká emoční křehkost a nestabilita. Setkání se svým vztahem k sobě a se svou zranitelností. Běží to ve vlnách a rozhodně to neskončilo, takže co mi to přináší, budu vyhodnocovat v budoucnosti, teď jsem uprostřed procesu a je to fičák. Naštěstí mám kolem sebe dostatečné množství žen ke sdílení. A vlastně i mužů," libuje si členka legendárního Dejvického divadla.

Babčáková přišla o hlasy, sázkaři mají jasno! A válka Soukalové graduje

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Korotvičková
13. 11. 2021 • 00:09

Emoční křehkost a lehká opožděnost

kathynka
12. 11. 2021 • 15:48

Trochu skromnosti, tolik se nepředvádět a raději být zalezlá a léčit se, by jí prospělo víc, když už je tak emočně křehoučká a nestabilní. Tak bacha na přechodu...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.