Škatulata ve StarDance! Opět zaskakoval brácha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Škatulata ve StarDance! Opět zaskakoval brácha

Andrea Sestini Hlaváčková  ve StarDance
Andrea Sestini Hlaváčková ve StarDance (Instagram)

Já na bráchu, brácha na mě! Tak lze popsat včerejší škatulata ve StarDance. Andrea Sestiny Hlaváčková (35) už podruhé tančila bez svého parťáka Michala Necpála (34), který podle informací skončil v karanténě, protože není očkovaný proti koronaviru. Záskok za něho opět vzal bratr Jakub. Jo a dotančila Marika Šoposká alias Bibi z Ordinace.

Stejně jako ve třetím večeru taneční show provedl včera tenistku po parketu mladší z talentovaných bratrů. Dalo by se říci, že má Andrea štěstí v neštěstí, protože Michal mohl na dálku Jakuba »pérovat«, aby ho plnohodnotně zastoupil. Na trénink měla staronová dvojka šibeniční čas, až si Jakub dělal legraci, že pokud bude nějaké příště, naskočí rovnou až na přímý přenos bez tréninků. Andrea naopak vše brala, jak jinak než sportovně a s úsměvem, a dala svému záskoku celkem zabrat. „Já ho tak strašně kopu a šlapu, chudáčka, že si zaslouží metál,“ práskla na sebe blondýnka.

Blesk Podcast: Jan Tománek promluvil o koronaviru ve StarDance

Video se připravuje ...

Dvakrát a dost

Pravidla pořadu dovolují, aby byl tanečník nahrazen. Ovšem u celebrit je to jiné. Podle licenčního ujednání stanice BBC smí soutěžící chybět pouze jednou, což byl případ Simony Babčákové (48), která po druhé absenci musela soutěž opustit. Důvod hereččina odchodu televize tají, ale podle informací Nedělního Aha! stojí za jejím koncem covid- 19.

Diváci se bouří kvůli Stardance! A první reakce modelky vězněné v Pákistánu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jan Kocián
14. 11. 2021 • 12:19

Je vysoká pravděpodobnost, že dva nebo tři páry skončily na posledním místě s konečnými 6 body a že Šoposká doplatila na málo SMS hlasů. Kdyby dostala od paní Drexler 8 bodů za tanec, dostala by po přepočtu 6 bodů od poroty za dělené druhé místo + 1 bod za nejmíň SMSek, takže se 7 body by přeskočila pár/páry se 6 body.

Jan Kocián
14. 11. 2021 • 12:18

Tatiana Drexler dala Šoposké ze všech porotců nejmíň, to jest 7 bodů. Kdyby dala aspoň těch 8 bodů, stačilo by to na dělené druhé místo a tím pádem o jeden bod navíc do celkového součtu (Šoposká skončila na děleném třetím místě.), což možná rozhodlo, že právě ten jeden bod chyběl, pokud došlo k rovnosti bodů po sečtení dvou sad bodů.
———-
Pokud Šoposká dostala nejmíň SMS hlasů, tak dostala 5 bodů + 1 bod za SMSky… kdyby dala Tatiana za tanec 8 bodů (a ne 7 bodů), měla by Šoposká 6 bodů + 1 bod za SMSky, takže těch celkových 7 bodů mohlo stačit. Ale já samozřejmě neznám počty SMSek… proto nevím, zdali byla rovnost mezi dvěma páry na 6 bodech.
———-
V případě rovnosti bodů po součtu dvou sad bodů, rozhoduje počet SMS hlasů.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.