Moderátorka StarDance Kostková poprvé o covidu: Strach o Ebena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka StarDance Kostková poprvé o covidu: Strach o Ebena!

Kostková a Eben ve StarDance
Kostková a Eben ve StarDance (Foto Aha! – Marek Pátek, ČT, ara)

Pracovní i rodinný život jim drsně ovládl covid! Herečce Carmen Mayerové (77) znemožnil dohrát divadelní představení, dceru Terezu Kostkovou (45) musel při moderování taneční soutěže zastoupit kolega Aleš Háma (48) a nemocí prošel i táta Petr Kostka (83).

Naštěstí už je vše zase v pořádku. „Když to od nás dostal Petr, už mi bylo natolik dobře, že jsem se o něj mohla starat. Mohu potvrdit, že díky našemu očkování byl průběh snesitelný,“ řekla deníku Aha! Carmen. Nechtěné prvenství Její dcera Tereza byla pozitivně testovaná na covid týden po prvním živém vysílání StarDance. „Opravdu jsem o takovéhle prvenství nestála, ale stalo se. Pár dní jsem z toho byla špatná po psychické stránce, že zrovna já si vytáhla černého Petra a musí se kvůli mě vše překopat. Dávala jsem si to za vinu, ale jak se ukázalo, když se chce, všechno jde,“ svěřila deníku Aha! Kostková. „Bohužel pak onemocněli další a zase všechno bylo jinak. Doufám, že už to dotáhneme do šťastného konce,“ řekla Tereza.

Strach o Ebena

Její noční můrou bylo, že covidem onemocní také Marek Eben (63). „To je ten nejčernější scénář, který si ani nechci připustit. Jestli má televize nějakou variantu, netuším, ale budu se modlit, aby ji nemuseli hledat. Marek je pilíř pořadu,“ zdůraznila Kostková. Jednu výhodu ale pro ni nedobrovolná izolace měla. „Poprvé v životě jsem viděla StarDance doma v televizi a opravdu smekám. Je to skvělý pořad a chápu, že je tak oblíbený,“ dodala s úsměvem Tereza. Už se moc těší, až si zase s maminkou zahrají představení Na útěku, které jim zhatil covid. Příští léto ho budou dávat na Letní scéně Divadla Kalich pod žižkovskou věží.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

Vypadlík Godla před velkým finále Jde po něm úřad!

Ve velkolepém finále StarDance si zatančí i vypadlíci. Na středeční trénink se nedostavil jen Zdeněk Godla (46). Důvod? „Musel jsem dát přednost úřadům!“ přiznal Aha! romský herec, který zazářil v seriálech Most! a Ordinace v růžové zahradě. Do Prahy se přitom pečlivě chystal už den předem. „Měl jsem z Chomutova už sjednaný odvoz, měl mě odvézt kamarád Radek. Hodinu před odjezdem jsem ale dostal důležitý dopis z úřadu a odjezd jsem zrušil,“ prozradil Aha! Godla. „Bylo to něco, na co jsem se kvůli nedostatku času vykašlal. Takže muselo všechno stranou, úřady jsou pro mě nejpřednější,“ netajil Zdeněk, který se od jisté doby bojí úřadů jako čert kříže.

Celý den jsem běhal a vyřizoval,“ popisoval Godla s tím, že hromadný tanec bude nacvičovat až 12. prosince. Zdeněk a jeho manželka v minulosti neoprávněně pobírali sociální dávky. Za podvod je Okresní soud v Chomutově potrestal podmínkou. Podle rozsudku se Godla dopustil podvodu, když úřadům zamlčel informace o svých finančních příjmech z natáčení, což by výši vyplácených dávek ovlivnilo. V březnu 2020 byl odsouzen na sedm měsíců vězení s podmíněným odkladem na zkušební lhůtu patnácti měsíců.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.